IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тест-пилот разби новата Toyota Supra

Инцидентът стана на Северната дъга на "Нюрбургринг"

Тест-пилот разби новата Toyota Supra

Тест-пилот на Toyota не успя да се справи с управлението и разби новата Supra по време на преминаване на Северната дъга на "Нюрбургринг", съобщава Autoevolution. 

Резултатът е силно увредена предна част, като водачът и неговият спътник не са пострадали при инцидента. Ведната след аварията автомобилът е бил натоварен на покрита платформа и изтеглен от трасето.

Toyota Supra

Катастрофата е станала по време на частни тестове на японския производител. В този ден пистата е била затворена за посетители, което означава, че е пострадал не клиентски автомобил, а някоя от вече произведените бройки от японския модел.

Новата Toyota Supra е построена на обща платформе с BMW Z4. Купето разчита на 3,0-литров редови мотор с 6 цилиндъра, развиващ мощност от 340 к.с., 8-степенна автоматична скоростна кутия, адаптивно окачване и активен заден диференциал.

Снимки: Facebook

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ами типично BMW със задно и "дриф" диференциал - няма никаква стабилност в завоите. Особено на мокро е трагедия.Старата Супра от 1993-2002г е много по добра от това новото недоразумение. Не само че старата върви повече и е по стабилна ами и изглежда по добре и качеството на израбортка е топ! Хората още си ги карат и си ги тунинговат по 600-1000 коня.
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    на кой ли балък ще му я продадат като нова в автосалон