IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още една Toyota Tundra навъртя 1,6 млн. км

Пикапът е с оригиналните си детайли, включително и 4,7-литровият V8 мотор

Още една Toyota Tundra навъртя 1,6 млн. км

През 2016 г. американец получи чисто нова Toyota Tundra, след като неговият пикап от същия модел навъртя 1,6 млн. км (1 милион мили). Пробегът беше регистриран за 9 години, като за този период автомобилът не е претърпял сериозни повреди.

Сега историята се повтаря отново в Щатите. На канала YouTube-канале Pickup Truck Plus SUV Talk беше публикувано видео, в което Аарон Морвант от щата Луизина разказва за своята Toyota Tundra SR5 от 2007 г. Нейният пробег е 1 609 344 км, като автомобилът е с по-голяма част от оригиналните си механични компоненти, в това число и 4,7-литровият V8 двигател.

Toyota Tundra

Собственикът на пикапа се занимава с логистика и пътува из цялата страна, като често му се налага да го прави и през уикендите. Морвант разкрива, че скоростната кутия на автомобила му е сменяна, но двигателят не е ремонтиран, въпреки че многократно е превишавана товароподемността на машината, както и нейните официално обявени от производителя възможностти за теглене на буксир.

Снимки и видео: YouTube

0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Евалата на Тойота бе, радвам се на истински здравите коли.
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Който го може си го може! Браво на Тойота! Всичките им модели са доказано корави автомобили с отлични показатели за качество. И това не е от днес или от вчера, а е от десетки години. Толкова много години да си на върха по качество е наистина нещо сериозно.
  • #3
    15 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тоя направо я е скапал от каране тая Тундра. Като гледам видеото изобщо не я е пазил и я е юркал яката. Личи си колко душманската я е товариш и въобще не се е замислял да я пази. Въпреки това Тойотата не го е предала. В тази връзка се сещам за филма на Топ Гиър "Да убиеш Тойота". В тубата го има. Доста интересно е да се гледа.
  • #2
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Респект за Тойота! Поредното доказателство, че правят качествени автомобили. За съжаление при европейските коли нещата са доста зле в това отношение. Предела им е около 200 000 км и започват големите ремонти. Има дори и такива, които и 100 хил.км трудно ги изтикват без ремонти.
  • #1
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Бенц ( преди 4 години )
    Някъде 88-*** година дойде за първи ремонт, блок от Лада 1300 на 50000 км.