IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen заложи на скандална актриса за лице на T-Cross (ВИДЕО)

Британката Кара Делевин ще рекламира новия кросоувър в Европа

Volkswagen заложи на скандална актриса за лице на T-Cross (ВИДЕО)

Компанията Volkswagen обяви, че стартира рекламна кампания, посветена на излизането на кросоувъра T-Cross на европейския пазар. Лице на компанията е британската актриса, певица и модел Кара Делевин.

Въпреки, че е само на 26 години Делевин има сериозна кариера. Тя стартира като манекен и фото-модел (два пъти е модел на годината във Великобритания), след което се снима и в няколко филма (най-известният е "Отряд самоубийци"). Освен това англичанката пее и свири на китара и барабани, като записа песни с Уил Хърд и Фарел Уилямс.

Делевин нашумя напоследък със скандалния си начин на живот, който преминава през увлечение по наркотиците. Тя все пак успя да се справи с този порок, като написа дори книга по темата, в която, между друго си призна, че е бисексуална. Освен с мода, кино и музика, британката се занимава и с други неща - кара сърф и снима.

"Благодарение на многото си различни увлечения, Кара е идеалното лице на Volkswagen T-Cross, тъй като и този автомобил има много лица", категорични са от германския производител.

Световната премиера на Volkswagen T-Cross се състоя през миналата есен, а от няколко седмици кросоувърът е и на българския пазар. Цените на модела в Германия стартира от 17 975 евро.

Снимка и видео: Volkswagen

 

0 от 500