IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model 3 се оказа със смешен дефект (ВИДЕО)

Проблемът не може да бъде отстранен по никакъв начин

Tesla Model 3 се оказа със смешен дефект (ВИДЕО)

Собственик на най-достъпния модел на Tesla - Model 3, откри дефект в конструкцията на електромобила, струващ над 35 000 долара. Проблемът няма как да бъде отстранен преди смяната на поколенията на автомобила.

Оказва се, че когато вали дъжд, водата се стича директно в багажника, ако той е отворен. Машината има защитен жлеб, който минава през целия край на стъклото, но той не е достатъчно широк, за да задържи водните струи и се превръща в трамплин.

Авторът на видеото се шегува, че хората, разработили Tesla Model 3, никога не са виждали дъжд, тъй като главният офис на компанията е в слънчевата Калифорния. Той публикува клипа в Twitter, като предизвика сериозна дискусия сред собствениците на електромобила.

"Tesla има още много да учи. Качеството на сглобката е лошо, а дизайнът е скучен. Но пък технологиите са на много високо ниво", твърди собственик на Model 3. Според други обаче, проблемът с водата в багажника не е нищо в сравнение със снега.

"Просто не смея да отворя багажника. Веднъж го направих, когато върху колата беше навалял сняг и беше причинил куп поразии", коментира потребител, който допълва, че проблемът лесно може да бъде решен с купуване на Model Y.

Вторият кросоувър на марката действително ще облекчи живота на собствениците си, тъй като вратата на багажника се отваря нагоре и може да служи дори за навес, под който собственикът да се скрие от дъжда.

Видео: YouTube

0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Jezza ( преди 5 години )
    4-та или 5та серия на BMW има абсолютно същия проблем. Не си спомням с коя ми се случи, защото работя в рента-кар компания и карам много различни коли. Става въпрос за актуалните нови модели. Възможно е и при други модели да се случва, не е само Тесла.
  • #2
    16 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Нищо, той Мъск ще пусне нов ъпдейт и след инсталиране, дъждът ще заобикаля Теслата.
  • #1
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Бай Оня ( преди 5 години )
    Да сравнява човек Порше със Тесла е повече от обидно Порше е икона спечелила стотици надпревари ,Тесла си е ***