IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Mercedes-AMG A 45 е неудържим на лед (ВИДЕО)

Германците показаха хот-хеча в екстремни зимни условия

Новият Mercedes-AMG A 45 е неудържим на лед (ВИДЕО)

Компанията Mercedes-Benz публикува видео с изпитанията на Mercedes-AMG A45 на ледено трасе в Швеция. Двата прототипа вървят напред с вратите, използвайки специалния дрифт режим, с който е оборудвана системата за задвижване на четирите колела.

Вече е известно, че най-мощната версия на A-Class ще получи същото задвижване на четирите колела, с което е оборудван и моделът E 63 S. Електрониката позволява заключване на предната ос и на системата за стабилизация, като допуска ефектно дрифтиране с автомобила.

Под капака на хот-хеча е поставен 2,0-литров бензинов турбомотор, който развива 382 к.с.. Той осигурява ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,23 секунди и максимална скорост от 250 км/ч. Ще има и версия A45 S 4Matic, при която същият двигател развива 415 к.с., а ограничителят на скоростта е преместен на 270 км/ч.

От представения вече Mercedes-AMG A 35 4Matic, който се предлага и като седан, версия A45 се отличава по мултимедийния комплекс MBUX и цифровия панел с 3 режима на изображение на информацията. Хот-хечът ще получи и виртуален състезателен асистент AMG Track Pace, който записва повече от 80 параметъра при каране на писта.

Снимка и видео: Mercedes-AMG

0 от 500