IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се разбива автомобил за 220 000 паунда (ВИДЕО)

След шоу в Лондон от Lamborghini Huracán Performante остана само куп ламарини

Как се разбива автомобил за 220 000 паунда (ВИДЕО)

Сбирките на автомобилни клубове винаги са забавни и шумни събития, особено ако на тях присъстват и собственици на спортни коли с техните любими играчки. Понякога обаче участниците в такива нещадящи слуха и зрението мероприятия надценяват шофьорските си умения, което в крайна сметка им изиграва доста лоша и скъпоструваща шега.

Lamborghini Huracán Performante

С един такъв инциденти завърши сбирката на феновете на Lamborghini в Лондон. Участниците в събитието явно вече се прибираха у дома, когато изведнъж един от шофьорите реши да зарадва публиката с впечатляващо ускорение на своя Huracan Perfomante. За повече ефект шофьорът изключи електронна стабилизираща програма, което се оказа голяма грешка.

В резултат на това шофьорът не можа да удържи спортния автомобил с мощност 640 коня, колата излетя на тротоара и се удари в тухлена стена и в дърво. За щастие, шофьорът не удари никого, както и не повреди останалите автомобили, покрай които мина буквално на боя разстояние, а самият той се отърва само с лека уплаха. Сега обаче му предстои да се бръкне с доста пари за ремонта на суперавтомобила, чиято цена на Острова започва от 220 000 паунда.

0 от 500