IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Илон Мъск разкри още от пикапа на Tesla

Компанията показа първо официално изображение на модела

Илон Мъск разкри още от пикапа на Tesla

Покойният Стив Джобс често използва една и съща стратегия, докато е начело на една от най-големите IT-компания в света - Apple. Докато представя даден продукт на фирмата на големи мероприятие, той леко повдига завесата и за следващата новина, която екипът му подготвя. Сега по този начин явно са решили да процедират и в производителя на електромобили Tesla.

Само преди дни компанията представи новия си кросоувър Model Y, като това накара мнозина да зададат въпроса "Какво още да очакваме скоро от компанията?" А основателят и генерален директор на Tesla явно това и чакаше, защото почти веднага разкри в Twitter това, за което се говори от доста време, а именно, че компанията му разработва и пикап на ток.

Tesla пикап

Нещо повече - Мъск публикува изображение на модела, който ще бъде в стила на машините от този клас от 80-те години на миналия век. Пикапът все още няма име, но ще поучи два електромотора, както и специално окачване, което ще се настройва според товара в каросерията.

Както и останалите модели на Tesla, товарната машина също ще се предлага в няколко различни модификации. Най-мощната и съответно най-скъпата ще предлага пробег от 804 км с едно зареждане - показател, който все още не е постигнат от друг модел на компанията.

Снимки: Tesla

0 от 500