IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru демонстрира новия си дизайн

Viziv Adrenaline показва как ще изглеждат моделите на марката

Subaru демонстрира новия си дизайн

През последните години японският производител Subaru показа на големите автомобилни салони концепти от серията Viziv. Названието означава "vision for innovation" (виждане за иновации), като с него компанията демонстрира в каква посока ще се развиват технологиите и дизайна на нейните модели.

Последният такъв автомобил беше представен на автосалона в Женева, като представлява кросоувър с името Subaru Viziv Adrenaline. От компанията обявиха, че неговият дизайнерски лозунг е Bolder, което се превежда като по-смел. Това е напълно оправдано, тъй като концептът изглежда далеч по-агресивно от сегашните модели на марката.

Subaru Viziv Adrenaline

Кросоувърът е получил светодиодни С-образни фарове в стила на предишния конепт от семейството - комбито Viziv Tourer. Кросоувърът има релефни "крила", разширени калници и нестандартен покрив в два цвята във вид на буквата "Х". Вместо традиционните огледала, на машината са поставени камери.

Subaru Viziv Adrenaline

Автомобилът се отличава с високия си клирънс, като от компанията не крият, че идеята е той да се представля отрично не само на пътя, но и извън него. Всъдеходният дизайн се подцчертава от ръбатите елементи по каросерията, както и по торинарите стъкла, които скриват интериора на кросоувъра.

Subaru Viziv Adrenaline
Subaru Viziv Adrenaline

Компанията обаче така и не разкрива техническите характеристики на концепта. Очаква се, че той ще бъде в основата на сериен модел, в чиято основа е платформата Subaru Global Platform (тя се използва от последните нови модели на марката). Вероятно под капака ще бъде поставен хибриден силов агрегат e-Boxer, който се предлага на моделите, предназначени за пазара в Япония.

Снимки: Subaru

0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Ванката ( преди 5 години )
    Всяка марка си има хейтъри,но от тези,които критикуват Субару съм сигурен, че повечето не се и возили даже в тези коли. Субару е кола за тези, които знаят какво искат от колата си. Другите марки коли са за всички останали!
  • #3
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Мистър Уейн ( преди 5 години )
    Уви, новият дизайн е като от 2007-***
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    няма значение ( преди 5 години )
    Наясно съм, че в света на медиите времето е изключително скъп ресурс, но е адски смешно, нелепо и непрофесионално в една статия от пръв прочит да се намерят поне 5-6 грозни грешки от бързане. Поне веднъж прочитате ли си това, което публикувате, деца?
  • #1
    8 rate up comment 1 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Subaru никога не е била красива кола, този модел не прави изключение :)Subaru наблягт на други неща.Но не са ни по джоба...