IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai потроши шоурум (ВИДЕО)

Нанесените от пишман шофьорката щети са за близо 6000 долара

Hyundai потроши шоурум (ВИДЕО)

Шоурумите са чудесен начин да ви покажат автомобил, неговия финес и красота, под контролирани светлини и среда. Там може да видите колата, да я докоснете и дори да седнете на шофьорската седалка, което ще предизвика у вас усещането, че сте зад волана на бъдещия си автомобил. Има само едно нещо, което не може да направите - да тествате автомобила вътру в шоурума.

Въпреки това, тази клиентка в град Манди, Индия, явно не си е взела бележка. Камерата за видео наблюдение в шоурума на Hyundai е заснела как жената без да иска изхвърча с автомобил през прозореца на шоурума. Още повече - колата пада от около 90 см височина и се блъска в други автомобили, наредени на паркинга на дилърството. Може да си представите ужаса на дилъра, който просто си върши работата като показва на клиентката достойнствата на колата.

Според Financial Express, автомобилът е Hyundai Elite i20 - хечбек, който се предлага изключително в Индия като вариант на i20. Сега вече знаем, че този модел няма автоматична система за аварийно спиране. Много е вероятно жената да се е паникьосала, когато колата потегля леко, и вместо да натисне спирачката, е дала газ. Нанесените щети са за около 5,631 долара. Те включват щетите върху паркираните коли, самия автомобил и стъкления прозорец на шоурума.

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    FenIX ( преди 5 години )
    На тая трябва да и вземат веднага книжката. Добре че пред витрината нямаше хора защото щеше да ги размаже. Дори да потеглиш погрешка все трябва да имаш елементарен рефлекс да натиснеш спирачката а не на пълна газ да минеш през витрината и през паркинга после
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    hah ( преди 5 години )
    Показно защо не ми допадаха индийските клиенти когато работех в Хонда. Ограничени, нахални, ама пък със самочувствие.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Умът ми не го побира как е възможно да объркаш газта със спирачката??? А очевидно това се случва доста често, особено в щатите.
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Език мой, враг мой!Hyundai ли потроши или онзи дето го кара/краде/използва?