IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce също отбеляза Годината на прасето

Уникалните Cullinan, Dawn, Ghost и Wraith стават част от гамата на марката

Rolls-Royce също отбеляза Годината на прасето

Британският производител на луксозни автомобили Rolls-Royce реши да направи немислимото, като обедини в едно понятия като „разкош” и „прасе”. По този начин компанията отбелязва настъпила „Година на прасето” по китайския хороскоп.

Моделите на Rolls-Royce - Cullinan, Dawn, Ghost и Wraith, вече ще се предлагат във версии Lunar New Year. Технически промени по автомобилите няма, но в дизайна са се появили някои детайли, с които се отбелязва настъпилата преди дни (според китайците) нова година.

Rolls-Royce

Специалната версия на луксозните автомобили е направена по поръчка на веригата Mandarin Oriental Hotel Group. В продължение на 4 дни колите ще обслужват хотелите Mandarin Oriental в Бостън, Маями и Вашингтон. Един от клиентите, които използва услугата, ще получи правото в неделя да използва безплатно за цял ден Rolls-Royce Cullinan.

Rolls-Royce

Машините от серията се отличават по комбинация от два цвята на каросерията, салона с китайски мотиви и емблемите на прасе в стила на класическото китайско изкуство. Въпреки, че са направени по специално поръчка, автомобилите ще влязат в гамата на Rolls-Royce и ще бъдат достъпни за всички клиенти.

Снимки: Rolls-Royce

0 от 500