IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce Cullinan става такси

Луксозният всъдеход ще вози баровците до пистите в Алпите

Rolls-Royce Cullinan става такси

Богатите посетители на френски ски курорт ще се радват на много специално такси, което ще може да ги превози направо до пистите. Това става възможно благодарение на новата "социална точка за достъп" на британския автомобилен производител Rolls-Royce в Алпите тази зима.

През ски сезона 2018/19 г. новият всъдеход Cullinan ще "работи" в курорта Куршевел, където ще се използва за транспортиране на гостите на хотел Les Airelles до пистите и обратно. Резиденцията в стил замък, която предлага стаи за по над 9240 долара на вечер, е един от най-добрите луксозни ски хотели в Алпите. Междувременно, от 18 февруари до 10 март, първият луксозен SUV на компанията ще бъде показан заедно с кабриолета Dawn в ексклузивния курортен хотел Le Lana.

В опит да се демонстрират възможностите на автомобилите, потенциалните и настоящите собственици ще могат да изпитат Cullinan както на пътя, така и офроуд, докато Dawn ще бъде на разположение и за пътуване до други курортни селища. Всяка вечер пък от Rolls-Royce ще провеждат "екслузимви срещи" за клиентите, за да могат те да научат повече за марката и нейните продукти във възможно най-луксозна обстановка.

0 от 500