IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са 15-те най-евтини нови коли в България?

От Mahindra до Dacia: автомобилите, които можете да имате за под 200 лева на месец

Евтино ново или много употребяван лукс? Стотици хиляди купувачи на автомобили в България си задават този въпрос всяка година. По-разумно ли е да си вземете чисто нова малолитражка вместо 12-годишен Mercedes? Без засега да се намесваме в спора, решихме да проверим кои са най-достъпните нови автомобили на българския пазар в момента. Подреждането е на база официалните ценови листи към декември, без да отчита специални предложения за единични бройки.

0 от 500
  • #27
    32 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    само в главата ти 10-годишния мерц носи престиж :) в реалния живот носи само скубане на коси, като му изгори някое дребно агрегатче и човечето, което едвам е събрало 20 бона да си го купи, изведнъж трябва да вади по 1000 - 2000 за всеки малък ремонт
  • #26
    5 rate up comment 21 rate down comment
    васо ( преди 5 години )
    Да кажа, като човек от бранша,Ситиго е мноого напред, фабията и пикантото също, ладата и дачиите са рено-франсета.Сузуки и ситроен са диагноза, а айгото е порнокола залъгалка.Тук моторите са такива,каквито са колите.Опел е само име, особено след като отиде при франсетата, това е краят.Фиат е известен с лошото качество, индийците са ясни.Няма нищо за умуване,ако не знаете какво да купите, питайте някой дето се занимава с това.
  • #25
    21 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Пишман разбирача от по-долния коментар - Застава не съществува от години, производството на Пунто в Крагуевац спря окончателно през 2013. Оттогава заводът е изцяло собственост на FCA и произвежда Fiat 500L. Да не си се събудил тая сутрин от 6-годишен сън :D
  • #24
    19 rate up comment 42 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Лада Веста направи фурор в Германия пръсна по продажби немските ***.Веднага я забраниха,защото нямала датчици за въздуха в гумите.Смешна история ,коя кола до 15000 евро има такива.На тия,който плюят ЛАДА не могат ново колело да си купят камо ли кола а иначе говорят.
  • #23
    4 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Пак пишман журналисти не са проверили или не и е платено за реклама.Най евтина е Застава 10 или Фиат пунто но с име Застава 12000 лв.е нов а застава корал е 9800 лв.
  • #22
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    А да и с изключение на Панда. Сузукито също следва линията на предшествениците.
  • #21
    10 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Повечето са грозни с изключение на Дачиите защото са модел пуснат преди 6 години. Тогава колите бяха в пъти по-красиви от тези които пускат от 2015 насам.
  • #20
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Не виждам 301 / Це-Елиз
  • #19
    80 rate up comment 30 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Дори родните русофили не купуват Лада!Какво повече да говорим?
  • #18
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Суифта е яко. Нищо че е малко.Много се радвам че моето 208 не влиза.