IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте фейслифта на Audi Q7

Освежената версия на големия SUV получава доста неща от новия Q8

Вижте фейслифта на Audi Q7

Фейслифтът на Audi Q7 беше заловен по време на зимните тестове на най-големият SUV на марката, като освежаването в средата на жизнения цикъл на модел ще донесе и технологии от новия Q8.
Дизайнът на екстериора няма да се промени особено. Предната броня е копие на тази на Q8, промени има по радиаторната решетка, а благодарение на новата задна броня ауспуховите тръби вече са скрити под купето. LED фаровете и стоповете също са заети от Q8.

Двата най-големи SUV модели на Audi – Q7 и Q8 са изградени върху една и съща платформа – MLB Evo, така че споделянето на цели компоненти и системи ще продължи и занапред.

Гамата двигатели на Q7 ще се простира от 2-литров 4-цилиндров бензинов мотор през 3-литров шестак до 3-литров турбодизел, който е и най-популярният избор на повечето пазари, където присъства моделът. На върха на гамата ще е моторът за RS Q7 – 4-литров V8 турбодизел с две турбини и мощност 436 конски сили и впечатляващите 900 Nm максимален въртящ момент.

 

0 от 500