IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японски тунинг за италианското конче

Японците от ASI представиха тунинг-пакет за Ferrari 458 Italia.

Японски тунинг за италианското конче
Тунинг компанията ASI е известна с доработките си на автомобили от най-висок клас. Сред тях са Bentley Continental GT и Ferrari 430.

Сега тунерите представят и доработка за последното творение на Ferrari - 458 Italia. Тунинговането на колата засяга само оптиката й, като според информацията силова доработка не се планира.

Новият bodykit променя предната част на автомобила и се отличава с нови шестоъгълни въздухозаборници. Променени са и страничните прагове, а в задната част се забелязва нов спойлер.

Изпълнителният директор на компанията Satoshi Kondo заяви, че инженерите в ASI работят усилено върху тунинговането на италианската суперкола, но доработката е все още в начален етап. Изображения са създадени и разпространени, за да се избегне плагиатство от страна на друга тунинг компания.

Ако можем да съдим по доработката на Ferrari 430, която ASI представи, то при 458 Italia трябва да очакваме оптимизирана аеродинамика и намалено тегло. Модифицираното Ferrari 430 на японската туниг компания се отличаваше с по-ниско с около 30 кг. тегло от това на серийната версия на колата.
0 от 500