IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японски тунинг за италианското конче

Японците от ASI представиха тунинг-пакет за Ferrari 458 Italia.

Японски тунинг за италианското конче
Тунинг компанията ASI е известна с доработките си на автомобили от най-висок клас. Сред тях са Bentley Continental GT и Ferrari 430.

Сега тунерите представят и доработка за последното творение на Ferrari - 458 Italia. Тунинговането на колата засяга само оптиката й, като според информацията силова доработка не се планира.

Новият bodykit променя предната част на автомобила и се отличава с нови шестоъгълни въздухозаборници. Променени са и страничните прагове, а в задната част се забелязва нов спойлер.

Изпълнителният директор на компанията Satoshi Kondo заяви, че инженерите в ASI работят усилено върху тунинговането на италианската суперкола, но доработката е все още в начален етап. Изображения са създадени и разпространени, за да се избегне плагиатство от страна на друга тунинг компания.

Ако можем да съдим по доработката на Ferrari 430, която ASI представи, то при 458 Italia трябва да очакваме оптимизирана аеродинамика и намалено тегло. Модифицираното Ferrari 430 на японската туниг компания се отличаваше с по-ниско с около 30 кг. тегло от това на серийната версия на колата.
0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    EmoXide ( преди 14 години )
    Хем знаеш че не си прав, хем си вярваш... къв ти е проблема?!
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    бай хуй ( преди 14 години )
    Японците да си правят двигателчета и електроника и да не се занимават с дизайн, пък камо ли тунинг на италианци, *** наглостта.Всички знаем как изглеждат японските коли, особено тойота и хонда, бездарна работа.Превъзходни техници са, но до там....
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Слави Банана ( преди 14 години )
    Агррр ББгнннтнффф, Пртттттцццц. На племеннио език разбираш ли ме къФ си ***?
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Sidewinder ( преди 14 години )
    А, бре юнаци от Automedia, какво, аджеба, иде да рече "клопания"? Или пък "оптика" - това да не е снайперска пушка, бре хайрсъзи? Да не говорим, че се пише "bodYkit". Дайте му на този редактор един - два речника, че да си оправи правописа.....:)))
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    andiero el bandolero ( преди 14 години )
    Pone da bqha dali 2 razlichni snimki ... voziloto si e qko no automedia se izlagat ... trqbva da se stednat malko kak tai shte davat 2 ednakvi snimki , ne stiga che infoto za kolite e malko pak i shibanite statii sa s 2 ednakvi snimki :D
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Slavcho ( преди 14 години )
    Поредния *** който се изказва неподготжен.Японците могат да ти збарат такав дизайн на дадена кола че ти само щте охкаш и пъшкаш и няма да намериш думи да кажеш каквото и да е било.Така че си запази негативните коментари за теб!
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    187 ( преди 14 години )
    LAME!
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Слави ( преди 14 години )
    абе секи може да покаже дизайн на готово. да ги *** в японците. да не барат по добре нищо което си е красиво
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ro-Ro ( преди 14 години )
    И как не е пипнато друго,като е свалено теглото с 30 кг?!Да не би просто да са изхвърлили седалките и кой знае какво!Естествено,че не е само оптика.Не е никак зле.И японците показват дизайн.
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Х ( преди 14 години )
    "Тунинговането на колата засяга само оптиката й, като според информацията силова доработка не се планира." 'Бах таз' оптика.