fallback

Sportec показа доработка на Audi S4 Avant

Швейцарските тунери от Sportec показаха своята версия на Audi S4 Avant.

Най-голямата промяна е в двигателя, чиято мощност е увеличена от стандартните 333 к.с. до 425 к.с. Въпреки сравнително високата мощност, автомобилът успява да ускори от място до 100 км/час само с 0.1 секунди по-бързо от стандартния модел и запазва същата максимална скорост. Външният вид на автомобила е станал по-агресивен благодарение на новите лети джанти с размер 19 или 20 цола. Окачването е изцяло ново, като колата е приближена до пътя с 30 мм. Пружините са доста по-стегнати, а спирачната система също е обновена. От Sportec твърдят, че доработеният автомобил предлага доста по-нисък разход на гориво в сравнение с имащия подобни показатели Audi 4.2L V8. 
Тагове:
fallback
  • #23
    Анонимен ( преди 15 години )
    Готово бе идвай чакам те с 1000лв. Днас става ли? В Бургас съм и горивотго ще ти платя. Ама знам ,че няма да дойдеш... Знаеш ли колко такива *** като теб без книжки съм видял да се правят на баровци ? Казвай в колко часът и къде?
  • #22
    525td ( преди 15 години )
    Като си сигурен,че нямам нова 5-та серия за парите които съм написал слагай 1000 лева.Не ми философствай и не си тренирай яловото красноречие.Казана дума,хвърлен камък.Теб те е шубе дори един ник да си сложиш,бе ***!
  • #21
    525td ( преди 15 години )
    К'во стана,бе отворен ***!Както и очаквах,търчи-лъжи си!Май не ти стиска ,а!Телефона ще ти го дам като се разберем за парите.Мейла ми е alex037***abv.bg напиши си номерчето да те видя.Много ги харесвам такива келешчета като теб.Щом се отваряш ще караш до край,***!Хайде,до тук само празни думи си написал.
  • #20
    Анонимен ( преди 15 години )
    Малоумно дете ти може и да си мислиш ,че ника ти няма нищо общо с БМВ ама има доста общо! Това ,че не познаваш моделите на БМВ само показва колко слабо познаваш "любимата" си марка. Напротив няма другаде такава Абревиатура 525td освен при старите модели на 5-та серия на БМВ5-цата показва модела а двете цифри след нея кубатурата на мотора.Ама откъде акъл в простата ти глава да разбере ,че ника ти има МНОГО общо с БМВ!Както и да е един ден може и да караш 30-годишно БМВ но засега събери за колело
  • #19
    Анонимен ( преди 15 години )
    Мдааа много си *** и без да ти предлагам 1000лв. знам ,че нямаш пари и за колело. Въдичките ги хвърляй на околовръстното, може и някоя дърта и *** *** да се хване на въдицата ти и да ти направи *** за 5лв. А че нямаш БМВ е ясно като бял ден, като гледам повечето тук са те усетили къв *** си.
  • #18
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ей ама ти верно си много глупав,знаеш ли как ще те клъвна бе ***,я си дай жисиемчето да те видя аз тебе,аз пък се казвам джордж буш,полеко със изхвърлянето да не намокриш памперса!
  • #17
    525td ( преди 15 години )
    ***,никъде не съм казвал,че ника ми има нещо общо с BMW.Той е въдичка за *** и те вече клъвна.И понеже си отворен г*з,казвам се Станимир Колев от София,слагаш 1000 кинта и идвам с колата,с всички документи да видиш дали е моя или не.Хайде бе,п*тьо!
  • #16
    Анонимен ( преди 15 години )
    Е*ати *** има тука. Живеят в някакъв измислен свят в който си мислят че карат хубави коли. Обаче този свят никога няма да стане реалност съдейки по умствените им способности.
  • #15
    Анонимен ( преди 15 години )
    *** много си *** да знаеш! Само като ти видя ника и става ясно ,че БМВ и на снимка не си виждал много отдавна БМВ не слагат Абревиатурата td а само d! То само тоя факт показва ,че не си виждал БМВ и на снимка ! Карай жълтия Кадет и не лъжи ,че караш БМВ щото е оЧевадно ,че дори ни си се качвал на БМВ!
  • #14
    Анонимен ( преди 15 години )
    Еее смешкооо ти първо изкарай 200лв. за колело пък тогава ела да се правиш на баровец..
fallback
Последни