fallback

Sportec показа доработка на Audi S4 Avant

Швейцарските тунери от Sportec показаха своята версия на Audi S4 Avant.

Най-голямата промяна е в двигателя, чиято мощност е увеличена от стандартните 333 к.с. до 425 к.с. Въпреки сравнително високата мощност, автомобилът успява да ускори от място до 100 км/час само с 0.1 секунди по-бързо от стандартния модел и запазва същата максимална скорост. Външният вид на автомобила е станал по-агресивен благодарение на новите лети джанти с размер 19 или 20 цола. Окачването е изцяло ново, като колата е приближена до пътя с 30 мм. Пружините са доста по-стегнати, а спирачната система също е обновена. От Sportec твърдят, че доработеният автомобил предлага доста по-нисък разход на гориво в сравнение с имащия подобни показатели Audi 4.2L V8. 
Тагове:
fallback
  • #73
    AndreClawl ( преди 3 години )
    Възстановяване на водопроводни инсталации в Mytishchi
  • #72
    Анонимен ( преди 14 години )
    Аре лек пратих ти на мейла номера си. Чакам да се обадиш. Току що се прибрах от работа. Лягам за 2 часа и чакам да се обадиш да ти кажа квото искаш. Но искам да ти кажа ,че такъв женчо като теб да иска имена адреси егенета,лични коли и т.н. глупости не бях виждал и то за да се престрашиш. а се правеше на смел. *** страхлив аре чакам да се обадиш да ти кажа квото те интересува.
  • #71
    SMOKY ( преди 14 години )
    TUK E INTERESNO.........POSTOIANNO SE KOMENTIRAT PO MEJDUSI.........ZARADI AUDI S4,6TE SE IZPOKARAT............RAZMENIAITE SI SKYPE-TO I DA NE4ETEM TIA RABOTI PO-NADOLU DETO PI6E.................ZA TEMATA: HUBAVI4KO AUDI.......BMW SA6TO PRAVIAT KOMBITA.EEEEEIIIII ,I NE SE KARAIITE,TAKA DIGATE REITINGA.
  • #70
    525td ( преди 14 години )
    Всичко съм ти написал,престани да се правиш на разсеян!Баси сложната уговорка дето я направи!
  • #69
    Анонимен ( преди 14 години )
    Ха ха е защо бе? Дай емейл и утре ще ти пратя номера си и ми звънни и ще ти кажа името си. И щом си с компания и аз ще взема няколко приятели. Аре дай мейл адрес? И да знаеш ,че ще го чета утре ,че сега тръгвам за Сл.Бряг
  • #68
    525td ( преди 14 години )
    Аз пътувам в събота с моя компания,жената и детето ми до Приморско.Ще спра на Метро,но искам телефон и име предварително.Твойте селски номера си ги пази за Бургас.Звъня ти като наближа Метро,говорим и излизаш да те видя.Това е условието,очи в очи по мъжки.Без путкински номера.Ако държиш да си анонимен,ти ще дойдеш в София,където кажеш.
  • #67
    525td ( преди 14 години )
    Написах си името,мейла,колата и номера.И не ми казвай тъпан като се криеш,мишок!Казвам,че и ако името ми не е верно,не само колата и цената и,аз вадя хиляда кинта.Какво повече от това!Но искам да знам с кой се срещам.Този филм,че си бил известен хайде на някой друг,а!Познавам повече хора в Бургас от теб.За последно ти казвам,напшиши ми името и трелефона си на моя мейла.Аз ще ти дам моя и ще се чуем.Иначе си обикновен лъжец.
  • #66
    Анонимен ( преди 14 години )
    Ама ти нещо да не си ненормален? Кво си писал бе черна петица 2525 !! Зад кво стоиш? И някъв ник 525!! Тва ли ти е откритото? Все едно да пиша сива осмица 7773 и ник 4.2TDI !! Кво стоиш зад кво? Тъпан като дойдиш ,ако въобще дойдеш ще ме видиш на живо! Доста народ в града ме знае за тва и не си пиша данните.Ела пък ще се разбереме. Усещам ,че нещо се плашиш ,споко няма те бия много ,само малко за да не ти знае друг път устата..
  • #65
    525td ( преди 14 години )
    Няма проблем,кани който си искаш.Но престани да се криеш като анонимен интернет-герой,излез на яве.Аз съм написал кой съм и ако има нещо невярно,губя баса!Заставам зад думите си.Покажи се и ти,така е честно!Ако не искаш тук,дал съм ти мейла.Какво повече?!Другото е дъра-бъра,празни приказки!Така че чакам.
  • #64
    ribarq ( преди 14 години )
    ок ей ся щи го пратя провери си пощата след 5-10мин.
fallback
Последни