fallback

Sportec показа доработка на Audi S4 Avant

Швейцарските тунери от Sportec показаха своята версия на Audi S4 Avant.

Най-голямата промяна е в двигателя, чиято мощност е увеличена от стандартните 333 к.с. до 425 к.с. Въпреки сравнително високата мощност, автомобилът успява да ускори от място до 100 км/час само с 0.1 секунди по-бързо от стандартния модел и запазва същата максимална скорост. Външният вид на автомобила е станал по-агресивен благодарение на новите лети джанти с размер 19 или 20 цола. Окачването е изцяло ново, като колата е приближена до пътя с 30 мм. Пружините са доста по-стегнати, а спирачната система също е обновена. От Sportec твърдят, че доработеният автомобил предлага доста по-нисък разход на гориво в сравнение с имащия подобни показатели Audi 4.2L V8. 
Тагове:
fallback
  • #43
    Анонимен ( преди 15 години )
    *** кво да ти се описвам бе направо като дойдеш с шутове ще те изкарам от колата и веднага ще резбереш ,че съм аз. Кво да ти се обяснявям как изглеждам няма да си праим среща нещо. Все пак ще те бия ,няма да та ***!.. Висок съм, едър, бия на очи ще се осетиш като тръгна към теб. Споко там ще съм. Ще видиш въшльото кви въшки щи набие в ***. Много скоро.. Вече нямам търпение да се срещнем. Броя дните. Ще те видим ква кола караш и дали изобщо имаж книжка.
  • #42
    525td ( преди 15 години )
    Отваряй ми се на живо,кельо!КОЙ ДА ЧАКАМ пред Метро,бе смотан?Що се правиш на луд от сега!Нито си написал с какво ще дойдеш нито с какво,нито кой си,лаладжия!Щото се виждаш с 1000 кинта в минус,***!Ела да видиш каква кола имам и дали лъжа!Гледай да носиш парите.Кой ще плаче и кой от къде ще обикаля ще разбереш на място.
  • #41
    Анонимен ( преди 15 години )
    хе хе Въпреки ,че съм 100% сигурен ,че ще избягаш като жена или въобще няма да дойдеш все пак е забавно да ти чета *** тъпотии. А резак ще викаш на баща си умрелия бакшиш ако искаш вземи и него та да има на кое рамо да ревеш като жена. Направо ще ви изкъртя с шутове така ще ме помниш ,че Бургас ще го обикаляш на 100км. в радиус цял живот. Ако пък дойдеш и с бонус БМВ и него ще ти взема а парите ще ги нося само ,че ще трябва сам да си ги вземеш от мен лично ! Ако ти стиска! 17:00ч пред МЕТРО
  • #40
    525td ( преди 15 години )
    За какви турци говориш,бе ибрик?!Да не си резак?Номера ти написах,колата е черна.Много смел тук,***!Нито името си написа,нито с каква кола ще си,СМЕЛИЯ ***!Какво бе,*** ли се,ХА,ХА,ХА!Гледай да си там с парите,само това.Да ти припомня за последно,колата е 96 бона и на мое има!Да не се отметнеш,киртак убиит,че ще ти се стъжни!
  • #39
    Анонимен ( преди 15 години )
    Селооо кво стана ве къде се скри а? *** ли се а? В Събота пред Метро на входа на Бургас на паркинга в 17.00ч. само кажи си цвета и номера на БМВ-то та като та пребия да знам с коя кола точно ще си тръгна. Ама да не се окаже ,че БМВ-то е пластмасова играчка? Ако е така ще те начупя целия. А относно неграмотните ти обяснения на турски за биячи като мен да знаеш ,че и по големи турци от теб съм е*ал и после рев и сополи ..
  • #38
    Анонимен ( преди 15 години )
    toq tuka anonimnoq se e vzel ne6to na seriozn koi go znae koq mi6ka e ot kontingenta na BS.... spoko moi 4ovek skoro takiva kato tebe "biq4i" 6te sa lubovnici v pangoto ili na drugo mesto v izgrev ;@
  • #37
    525td ( преди 15 години )
    Гледам много си писал,изнерви ли се,а!Има защо.В събота ще минем през Бургас-село.Кажи къде,ще те намеря!Не се опитвай да се измъкваш,разбрах ме се нещо.На велик ще се правиш пред мен като ме видиш,не тук ***.
  • #36
    525td ( преди 15 години )
    Кой си ти,бе отворен гей?!Нали щеше да си пишиш името,дадох си мейла.Само празно бръщолевене.Нали си отворен и ще ям бой,нали ми се каниш!Ти гледай да носиш парите,да не ти стане главата мека!Колата ми е черна номер 2525 ще ме познаеш,не се крия като теб,и още две коли компанията за морето.Айде отворко да те видим!
  • #35
    Анонимен ( преди 15 години )
    Айде оставяйте го тоя *** че ми писна вече,нека си остане със мечтите...за бмв-tdsr-gtrem и тем подобни измишльотини!
  • #34
    Анонимен ( преди 15 години )
    Извинявай мойто ама ако не си забелязал не аз се правя на мъж а оня страхливия дето се е покрил с ник 525td. Нещо взе да се обяснява ,срещи някви да иска да съм ял бой.. *** и понятие си няма ,че още като ме види и ще се е насрал ама се ежи. Да казва в колко и къде да му набия табаните. Иначе е нормално !Момчето я явно ненормално.Пише, че карал 5-ца за 100 000 а е с ник 525td -тоест много стар модел БМВ отдавна са само "d".. После запелтечи ,че 525td нямало нищо общо с БМВ!!Направо ***
fallback
Последни