IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cargraphic представи своя версия на Porsche Cayenne

След като от Techart представиха доработка на дизеловия Porsche Cayenne, сега и друг немски тунер ги последва.

Cargraphic представи своя версия на Porsche Cayenne
Специалистите от Cargraphic са последните засега, които доработиха дизеловата версия на SUV модела на Porsche. Тяхната версия комбинира промени в мощността и относително по-малко във външния вид на колата. 


За 1184 евро немските тунери от Cargraphic предлагат по-мощен двигател, като трилитровия дизелов V6 вече е с мощност 290 к.с. и максимален въртящ момент 630Nm. Стандартната версия е с мощност 240 к.с. и максимален въртящ момент 550Nm. Промените са главно в електронното управление на двигателя (ECU). 


Интересно е, че това са точните данни постигнати и от доработката на Techart. За още 1422 евро от Cargraphic ще екипират вашия Cayenne Diesel с нов контролен модул на окачването, който приближава автомобила до пътя. Накрая тунерите предлагат и нов body kit включващ предна престилка с фарове за мъгла (за 2136 евро), заден дифузьор (470 евро), нови калници (за 1232 евро) и нови прагове (за 1006 евро). 


От Cargraphic предлагат и богат избор на нови лети джанти за дизеловата версия на Porsche Cayenne, с размери от 20 до 22 цола. 


0 от 500