IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Wald доработи Серия-3

Тунерите са известни с това, че са готови да преминат всички граници за да създадат „уникална” интерпретация на доработваната кола.

Wald доработи Серия-3
Това се отнася с най-голяма сила за немските модели, дори когато ги доработват тунери от Япония. Конструкторите от Wald са се постарали от далеч да личи, че доработената Серия-3 на BMW е различна от стандартната версия. 


Това се е получило при Wald E90 Sport Line 3 със специален пакет, променящ вида на колата. Нови са страничните панели, появили са се спойлери на ръба на капака на багажника и в предната броня, променена е изцяло външността на предницата, промени има и отзад. Фаровете за мъгла са станали четири. 


Като цяло колата е получила доста агресивен вид. Японците я предлагат изцяло в бяло или оловно сиво. Летите джанти с размер 19 цола и нископрофилни гуми също допринасят за агресивния вид. От Wald са променили изцяло изпускателната система, която е получила ново звучене. 

За съжаление японците не са пипнали двигателите, но все пак ако искате висока мощност при Серия-3 е по-добре да се обърнете към Hamann или AC Schnitzer.
0 от 500
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    lud_po_BMW ( преди 15 години )
    spored men sa sacipali kolata stanala e mn grozna a teq farove za magla nemam dumi .....
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    b ( преди 15 години )
    Колата не е нищо особенно, да не кажа, че WALD само с мерцедес се справят от към тунинг. Това са се опитали да го направят като C класата, ама неуспешен опит http://fancytuning.com/wp-content/uploads/2008/03/mare10.jpgПросто WALD BMW = нищо особенно.ХУбава е колата иначе, не мисля, че трябва да се говорят каквито и да било работи за модели които са от водещи производители, те просто са различно хубави.Колкото до Autobild topgear и т.н. това са просто списания, а на тях им се плаща за да говорят дадено нещо....правете си изводите, те може и дачия логан да я изкарат супер автомобил
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    До номер 7 - ами купи си Мерцедес, да ти стои по сервизите :) Ще се радвам за теб, да нямаш по две седмици какво да караш!!!
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD поне да си беше направил усилието да прочетеш коментара по-долу. Така щеше да разбереш ,че Аудито А4 бие в почти всеки показател БМВ 3-та серия а Новата С-класа на Мерцедес е дори слет БМВ но лидера е Ауди А4 . Чети преди да хварляш гръмки фрази без покритие. И да наричаш хората ,които четат и се интересуват селяни е доста смешно при положение ,че си Фен на БМВ тоест умен такъв няма.. Вчера в Топ Гиар Тестваха БМВ. И заключението накрая бе Че БМВ в последните години правят колите си от най-евтините матеряли и пластмаси. Всичко вътре е леш. дори километража играеше при натиск с около сантиметър луфт!! Скърцания ,пукания всичко вътре евтинджок а струва колкото две коли. И накрая казаха ,че единственото нещо което е скъпо в тая кола е Емблемата и БМВ разчитат на продажби само заради Емблемата. Но всъщост това е кола за балъци да сочат емблемата и да се фукат ,че са богати и са броили хиляди левове за да се фукат но всъщност това са балъци ,които карат колата с най-евтините матеряли и са толкова *** ,че не разбират ,че от БМВ са ги обрали. Тоест дали са си парите за трици .. Така ,че много сериозно се замислям дали умен човек би си купил БМВ. Според мен не!
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    AUDI dosta otdavna izprevari BMW vuv vsqko otno6enie. Bavarcite im ostana samo ednoto ime
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    BMW Power,не спори тука с тия селски чурки,представи си щом сравняват БМВ с някво Ауди.... НИКОГА Ауди няма да е от класа на МБ и БМВ-НИКОГА,набийте си го в *** *** да не ви го набия аз!
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Bmw_Power ( преди 15 години )
    Хаха само знаете да си давате тъпите мнения а сигурно карате некви пълни трошки за по 1000лв.Когато имате по-хубава кола от тази тогава и се подигравайте!!!!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    абе кво го дават това убито БМВ четете какво прави Ауди:http://***.autobild.de/artikel/kaufberatung-mittelklasse-kombis_765977.html
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    ха ха тая грозна тройка каквито и тунери да я барнат все ще грознее.. Първо халогенчетата от пред са като от селска лада. А бронята озад все едно не е правена от професионални тунери ами от аматьори от Горна Баня.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    tva v kombinaciq s "angel eyes" 6te e super krasota!