IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rex Accelero създаде SLK 55 Widebody

Тунерите от Калифорния, Rex Accelero показаха своя версия на Mercedes-Benz SLK 55.

Rex Accelero създаде SLK 55 Widebody
Най-характерното за нея е, че изнася предните и задни калници в страни с повече от 64 мм. Затова и тунинговата версия е наречена Widebody. 


Автомобилът е произведен с много части с намалено тегло, добавени са нови аеродинамични елементи по каросерията и доста по-широки джанти и гуми. Колата ще се предлага и с произведени от карбон нов преден спойлер и заден дифузьор. 


Получило се е много добро разпределение на теглото, като е постигнато съотношение между предната и задна ос 50:50. 

Външният вид на колата е близък до този на суперавтомобила SL 65 AMG Black Series. Естествено двата модела не са идентични, както показва общата им снимка долу, но подобието е очевидно. 



Двигателят монтиран на версията на Rex Accelero e с мощност 360 к.с. и максимален въртящ момент 514Nm. От фирмата обаче обявиха, че имат готовност да направят нови доработки по агрегата и останалата част от механиката на колата, като добавят нова турбина и нова глава на цилиндровия блок, което ще позволи мощността да надхвърли значително 500 к.с. 



0 от 500