IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Wald International направиха от С-Клас „бизон”

Напоследък тунерите виждат Mercedes най-често в черно.

Wald International направиха от С-Клас „бизон”
Към Black Edition и Black Series сега се присъединиха и известните японски тунери от Wald International. Техният най-нов проект се нарича с дългото име Mercedes-Benz C-Class Black Bison Edition. 


Трябва да се каже, че колата отговаря на името си, като нямаме предвид „black“, защото за Wald e все едно в какъв цвят ще бъде колата която ще доработят. Става дума за „бизона” в името, защото доработката със своя агресивен, в известен смисъл груб и силен вид наистина напомня на това животно. 


Wald този път са направили доработката според японския вкус. Това означава обемни и изразителни брони, големи спортни отвори за въздух, четири огромни накрайници на ауспуха, нови стилни прагове и най-вече огромно крило разположено на края на капака на багажника. 


Новите лети джанти и пониженото окачване са неща които се подразбират. От японската фирма определят стила на доработения мерцедес като „boy racer“. 

Като цяло се е получил доста противоречив резултат. Може да се спори дали колата изглежда по-добре след или преди намесата на японците от Wald International.
0 от 500