IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Турбо за Subaru BRZ

Автомобилът е дело на тунерите от Tunehouse.

Турбо за Subaru BRZ

Турбо за Subaru BRZ
Вече е ясно, че спортното купе на Subaru (както и това на Toyota) няма да бъде оборудвано с турбо двигател, дори във върховата версия STi. "Оставяме турбото за други модели като WRX STI. Същото важи и за системата 4X4", заяви преди няколко дни маркетинг-мениджърът на Subaru Атоши Атаке.

Тези обаче, които държат да имат двигател с принудително пълнене, ще го получат. Една от първите такива възможности идва от тунерите Tunehouse. Те вече разработват своя тунинг пакет за Subaru BRZ, който ще може да бъде поставян и Toyota GT 86.

Вместо да оптимизират 2.0-литровия боксер двигател, специалистите от Tunehouse поставят напълно нов агрегат. Той е производство на Cosworth и има обем от 2.6 литра. Разполага с турбо система HKS, огромен интеркулер и електронно управление EcuTek, като генерира 335 к.с.

Доработеното спортно купе ще бъде оборудвано и със спортно окачване от KW, диференциал с ограничено приплъзване, по-мощна спирачна система от Cosworth и 18-инчови джанти Advan, обути с гуми Federal RSR.

0 от 500
  • #8
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Наблюдател ( преди 11 години )
    Антонеее, със изказването си, само показваш, колко си изостанал ти! За това ли 2.5 литровия двигател на СТИ спечели няколко награди за двигател на годината в класа си? Да не говорим колко рекорда имат за изминати хиляди км с най-висока скорост, и само нормална подръжка! И не ми казвай сега, на съседа 20 годишното субару, какви ремонти е минало...
  • #7
    16 rate up comment 2 rate down comment
    kenef 358 ( преди 11 години )
    щом не е гоуфффф,не става
  • #6
    32 rate up comment 7 rate down comment
    ФАКТ ( преди 11 години )
    Немските мачкат всички производители само по ПОВРЕДИ!Даваш пари за премиум немско качество,а после двойно повече пари по сервизи та ''качеството'' да се движи!! :)))
  • #5
    35 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Свикнали да бъдат мачкани са немските бавнооборотни каски. Японските мачкат немските еднодневки. Това е истината.
  • #4
    23 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    имаш предвид японските раздрънкани тенджери, свикнали да бъдат мачкани от всички освен корейците? А, забравих че вече и те имат велостер и той ги мачка.. срам, срам..
  • #3
    35 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Subari is back! Ще има бой по Фолкс Широко,който почти никой не купува. Японските резачки се завърнаха да наказват немските танкове.
  • #2
    31 rate up comment 9 rate down comment
    Japon Power ( преди 11 години )
    Субару се завръща!
  • #1
    33 rate up comment 11 rate down comment
    dd ( преди 11 години )
    Добра работа KLASIKA, успешно загрози колата