IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Безценна оферта за ценители

Легендарният Ерик Клептън продава своя Cayenne Turbo.

Безценна оферта за ценители

Отново се появи необикновен автомобил в сайтовете за коли втора ръка. В случая обаче това, че е втора ръка е най-ценното в този автомобил.

Става дума за Porsche Cayenne Turbo, който в продължение на 14 000 мили е возил самият Ерик Клептън. Колата е била закупена от известният китарист преди няколко години, когато се разделил с поредното си култово возило - Ferrari 550 Maranello.


Обемният автомобил, който Клептън предлага притежава кожен салон, навигация, озвучение от Bose, електрически седалки с памет, затъмнени стъкла, 20-инчови колела и не на последно място - собственик, носител на "Грами", с чиято музика е израснало не едно поколение.

Освен всичко друго, срещу сумата от £27,995 (като нов моделът се предлага в Англия за около £76,000) получавате 2.5 тонна машина с по-добро ускорение от това на предишната модификация на BMW M3 и настоящият Ford Focus RS

С други думи - 4.8-литров V8 турбо-мотор, който доставя ускорение до 100 км/ч. за 5.1 сек. и максимална скорост - 275 км/ч.
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Петрол ( преди 14 години )
    За всяко магаре си има и самар. По-точно, казано: за всеки автомобил си има и шофьор. А този си е доста мощен и луксозен. А и цената си струва, спрямо новият, без да вземаме впредвид, че е на известна личност. Карана е по хубави пътища и е нова. Мисля, че си струва, като цена. А относно суетата, това е второстепенен въпрос и е за ценители.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    bombata ( преди 14 години )
    pls bog iskam SEX iskam da me ebat molqteeeeeeeeeeeee mejdu dr si4kite ste eni geyowe s wkarani p6ki w anusite
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    пламен ( преди 14 години )
    ние хората сме странна порода...колата на ерик клептън...да, мистър слоухенд е велик, но зад китарата, а не зад волана...предпочитам да притежавам автомобил на аертон сена и фланелка на меси, а не обратното....поздрави на всички автофенове!
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Feuerwehrmann ( преди 14 години )
    Защо да не става? Някой път като карам, чудя се дали не съм объркал платното за движение-много коли с десни волани навнесоха в България ... още една няма да е проблем.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ;) ( преди 14 години )
    то и на мадона гащите са женски, ама мъже ги купуват, при това за некви нечовешки суми :)
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Anonymous ( преди 14 години )
    Да ама е с десен волан - не става
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    pfff ( преди 14 години )
    Кухо парче си, макар и да не си малък!
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    egu kou cu ( преди 14 години )
    Боли *** К*ра ако ще и на Папата да е бил .. пак си е стар автомобил