IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

АвтоВАЗ ще прави Nissan Bluebird Sylphy

В Automedia.bg вече съобщихме, че АвтоВАЗ ще произвежда модели на Nissan.

АвтоВАЗ ще прави Nissan Bluebird Sylphy
Сега става ясно, че в Толиати ще сглобяват модел на базата на Nissan Bluebird Sylphy. Руският вестник Ведомости цитира вичепрезидента на АвтоВАЗ Григории Хвостянов, който съобщава решението във фирмата да се сглобява този модел.


Nissan Bluebird Sylphy е компактен автомобил, който се произвежда на платформата на седана Pulsar. Сега в производство от Nissan е второ поколение на Bluebird Sylphy, което е на пазара от 2006 година. Автомобилът е с бензинови двигатели с обем 1.5 и 2.0 литра и автоматична скоростна кутия с четири предавки.


На базата на този модел на Nissan в АвтоВАЗ ще произвеждат компактен автомобил от сегмент «В». Серийното производство е планирано за 2012, като годишно ще бъдат сглобявани около 70 000 автомобила от този модел.

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Bulgar ( преди 14 години )
    ti da ne si s maika romanka i ba6ta rusnak?
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    do WickedSixD ( преди 14 години )
    Айде спри да пишеш глупости ако обичаш !
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 14 години )
    Кола със задно,с голяма мощност, без стабилизиращи системи не е за всеки разберете го. Особено за токущо взели книжка. Заради гъзария всеки ден стават сумати катастрофи. Нека всеки си знае възможностите и да бъдем колегиални по пътищата. И наистина да не плюем по румънци и руснаци, защото колкото и смешни да ви изглеждат колите им тва всъщност е 'много'!
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 14 години )
    За жалост номер 1 е напълно прав. Но помислете реално, не може да искаме автомобили в БГ при положение че ние нямаме работещо законодателство и здравна система. Имаме мн по належащи проблеми. Какво остава за производство на коли и то при нашия малък пазар в условията на криза...тва е абсурдно. Хубавото което могат да направят управниците за сега ще е да спрат вноса на коли на възраст над 10г. Начи народа се изпотрепва по пътищата и той най вече със стари БМВ-та и други талиги де.
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    трол ( преди 14 години )
    даже и иранците вече правят кола а ние блееем
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    187 ( преди 14 години )
    отпред много ме кефи, ама отзад не прилича на нищо.каква ли ще му е цената?и качеството как ще е?
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Представяте ли си колко актуален ще бъде моделът през 2012 година, за когато е планирано начало на производството???
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    А ние какво правим? Хайде сега питайте всички до момента - умрелия цар, оня гаден турчин дето краде най-много, смотания руснак СтаниSHIT и Костов и не знам си кой още. Нищо не правим!! НИЩО! Само кристикуваме много знаем, не искаме запада да дойде при нас ние нищо не правим и ето резултата. Пък алкохолиците вече произвеждат две-три марки и са добре!