IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

2010 - Audi A1 vs Mini vs BMW1

Шефът на белгийското подразделение на Audi, Алфонс Дитер заяви, че първите автомобили от серийната версия на новото малко Audi A1 ще бъдат произведени още до края на тази година.

2010 - Audi A1 vs Mini vs BMW1
Продажбите на Audi A1 в Европа ще започнат от пролетта на идната година. Досег от Audi успяват да държат в тайна истинският външен вид на най-малкото Audi. 



Все още единственото сигурно нещо с което разполагаме са фотосите от концепцията с три врати (червената кола на снимките), представена преди две години в Токио и наречена Audi Metroproject quattro. 



Година по-късно в Париж беше представена нова концепция, този път с пет врати, Audi A1 Sportback (сивата кола на снимките). 



Серийното Audi A1 ще се представи първо като хечбек с три врати, като официалната премиера ще бъде в Женева през март 2010. След него ще се появи и версията с пет врати. 



Алфонс Дитер съобщи, че новият автомобил ще има изключително икономично потребление на гориво, като някои от версиите ще постигат комбиниран разход от под 4 литра на 100 км. 



Той обаче не изключи и появата на „горещо” S1. В брюкселския завод на VW всичко се променя и подготвя за новото производство на Audi A1. Двигателите за малкия автомобил ще идват от завода на Audi в унгарския Гьор. 







Автомобилът се приема като главен конкурент на моделите на Mini и BMW Серия-1


0 от 500
  • #18
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Явор ( преди 14 години )
    Минито е *** която струва колкото едно хубаво БМВ или Ауди. Това е тъпо да се набуташ таолкова много пари за тая пича въшка...Или трябва да си червив от пари и да имаш други коли и да си вземеш и едно Мини така от тъпотия просто защото си им фен...Никой човек няма да си купи Мини ако няма друга кола...
  • #17
    1 rate up comment 0 rate down comment
    sinbad0 ( преди 14 години )
    За този клас интериор и екстериор,плюс двигателите 175 и 211к.с. заслужават адмираций.Колкото до това да съм фен на БМВ или МБ или Ауди,харесвам всичко красиво,уважавам превъзходството и затова симпатизирам на 3'те Гранда от Германия.Не си мисли че не харесвам Ауди,те са красиви и иновативни,но иновациите излизат скъпо понякога...като се развалят или се обслужват по скъпо.
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Мен тука изобщо никой освен феновете на БМВ не споменава Мини. Никой не говори за Мини. Тука просто някакъв слепок ,явно надрусан халюцинира ,че това Ауди било откраднало дизайна на Мини. А иначе Мини си е скъпарска кола, но няма кво да се лъжем, не е нищо особенно като автомобил.
  • #15
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 14 години )
    браво, много е красиво и стилно Ауди показват зъбките си срещу мини беемвето и ще го изпапка за закуска:)
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    sinbad0 ( преди 14 години )
    Замислете се вашите жени по хубави ли са от манекенка от световния подиум или колата ви е по хубава от Мини,ако стандарта ви на живот е над гореспоменатия,тогава може да се замисля над вашето мнение.Когато бръкнете в скъсаните си джобове и извадите 60-70000 лева за Мини,ще ви поздравя и може да се извиня,ако съм ви обидил....
  • #13
    1 rate up comment 0 rate down comment
    sinbad0 ( преди 14 години )
    Ако Ауди остави колата да изглежда така в серийно производство,ще кажа супер,защото интериора прилича на ТТ,а то много яко/за жени/Относно МИНИ да казвате,че е грозно не знам ама трябва от деца да карате Астон Мартин,тогава ще ви разбера,няма по стилна,елегантна и красива кола в този клас автомобили.Нормално е когато живеете в панелен блок и пиете Ариана по празници,да не възприемете кола като Мини.Все едно да не харесате някой световно признат модел/кльощави били,*** били,грозни били/
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 14 години )
    Пфу как мразя малките коли. Това е само за недорасли тинейджъри. Или за някой "велик" голфаджия.
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Vantage ( преди 14 години )
    Mini и Audi A1 изоообщо не са в класа на BMW 1. Така, че не може да ги сравнявате, господа от Automedia ;)
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ........... ( преди 14 години )
    МИНИ? ТОВА АКО ПРИЛИЧА НА МИНИ, ТОЯ ДЕТО ГО КАЗВА ИЛИ НИКОГА НЕ Е ВИЖДАЛ МИНИ ,ИЛИ Е ***. НАЙ-ВЕРОЯТНО ВТОРОТО.
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Емо ( преди 14 години )
    Реално погледнато, предницата си е типична за Ауди, а задницата ми напомня на първото поколение на А3.. Не виждам кое не е типично за Ауди, като стилистика!