IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Suzuki Kizashi

Само ден преди официалната премиера на колата в интернет пространството се появиха снимки на серийната верися на Suzuki Kizashi.

Първи снимки на Suzuki Kizashi
Все още не е ясно дали автомобила ще носи името Kizashi или ще получи друго наименование. От компанията мълчат и за техническите характеристики на колата, които ще бъдат оповестени още тази седмица, след като автомобила бъде представен официално.

За сега разполагаме само с няколко екстериорни снимки на две от модификациите на Kizashi. Както знаете, този модел е инспириран от концепцията Kizashi 3, която бе представена в Ню Йорк през 2008 година.

Тя бе оборудвана с бензинов V6 двигател с обем 3.6 литра и мощност 300 к.с. и предаване на движението към четирите колела.

Както личи от снимките серийната версия на колата е запазила голяма част от стилистиката на концепта, но според запознати продуктовата версия ще се произвежда със задвижване към предните колела, а като опция ще се предлага и AWD задвижване.

Очаквайте подробна информация за Suzuki Kizashi веднага след премиерата на модела.



ОЩЕ СНИМКИ
0 от 500