IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

GM припомня 40 години от първото кацане на човек на луната

Това вероятно е един от малкото случаи, когато специална серия на даден автомобил се инициира от доставчик.

GM припомня 40 години от първото кацане на човек на луната
Chevrolet пуска специална серия на SUV модела Captiva, съвместно със своя европейски доставчик на газови (LPG) системи, немската фирма Fahrmitgas.

Специалната Captiva е наречена MOONLANDER и е създадена по повод 40 години от първото кацане на човек на луната (20 юли 1969 г.). Колата е оцветена в бяло и черно и е с различни надписи напомнящи за полета на Apollo 11. Задните стъкла са метално огледални, джантите са с размер 20 цола, обути в гуми с размер 245/20.

Captiva MOONLANDER е с изцяло променено окачване, което приближава колата до пътя с 35 мм. В интериора няма промени, но на централната конзола има специална табела с поредния номер на автомобила от специалната серия.

Chevrolet Captiva MOONLANDER се предлага в Германия с две версии на двигателя (работещи и на газ LPG) – четирицилиндров с обем 2.4 литра и мощност 136 к.с, предаващ движението към предните колела и V6 с мощнсост 230 к.с. и предаване на движението към четирите колела.

Цената на специалната версия Chevrolet Captiva MOONLANDER започва от 25 590 евро.  
0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    EmoXide ( преди 14 години )
    Ха-ха-ха-ха!Тия от GM хич ги няма в рационалното мислене!Хем са фалирали хем си позволяват разточителни модификации, които няма да са по-продавани.Второ. Този автомобил и без това не е никакъв офроудър и си беше достатъчно нисък, че и да го смъкнат още. А името му говори точно обратното - MOONLANDER, демек луноход. Би следвало да имаше по-хард излъчване. Висок просвет, раздути калници, приютяващи големи офроуд гуми; +мощен дизелов двигател назаем от REXTON - това трябваше да бъде!