IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Откритата версия на Audi R8 е готова

Точно навреме за идващото лято, Audi R8 сваля горнището си.

Откритата версия на Audi R8 е готова
Тези сензационни шпионски снимки са хванали най-новото допълнение към семейство R8 – версия Spyder. Колата е била забелязана на пистата Нюрбургринг. 


Личи ясно автоматичния сгъваем покрив от мека материя, по подобие на този при Lamborghini Gallardo Spyder. Очевидно мекият покрив е избран за да намали теглото, докато твърдия сгъваем покрив има по-сложен и тежък механизъм, който несъмнено би се отразил на динамиката на автомобила, а и би вдигнал центъра на тежестта на Audi R8 Spyder. 


Интересно е, че за разлика от купето, при Spyder липсват характерните странични отвори за въздух, сега те са по-различни и вероятно това е направено за да се промени външния вид на откритата версия. 


Очаква се Audi да направи световна премиера на V8 R8 Spyder във Франкфурт през септември, а около 6 месеца по-късно да се появи и версията на Spyder с двигател V10. 

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 14 години )
    Ех, как искам колата да бъде забелязана и в гаража ми, въпреки че А5 малко повече ми допада като дизайн :) Дай боже всеки му по едно такова в гаража да бъде забелязано :)
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Незнайко ( преди 14 години )
    Според мен им се е получило много добре това кабрио. Хваща окото :) Колко ли от досега произведените са вече зачислени за България :D