IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari показа нови официални снимки от 599ХХ

Ferrari замисля модела 599XX като екстремен състезателен пистов автомобил.

Ferrari показа нови официални снимки от 599ХХ
Техническата част на 599XX е създадена на базата на 599 GTB Fiorano. Какво в крайна сметка ще прави с този модел Ferrari все още не е ясно, но е вероятно той да се превърне в 599 Scuderia


Ferrari 599XX е с двигател предлагащ мощност от 700 к.с. при 9 000 об/мин. Колата е с аеродинамична система, която повишава прилепването й към пистата. Системата наречена Actiflow включва и „вентилатори” в задната част на багажника, които насочват въздуха преминаващ под колата през две решетки в задната част. 


Динамиката на колата е доведена до възможния максимум чрез "High Performance Dynamic Concept". При тази система се обвързват максималните възможности на механиката с електронен контрол за постигането им. 


Собственото тегло на 599 ХХ е ниско благодарение на многото компоненти от карбон и фибростъкло. Скоростната кутия е преработена така, че съкращава времето за превключване. 


Говори се, че в крайна сметка ще видим и вариант на този автомобил, който е за по-масова употреба, като Ferrari ще представи тази версия на 599 сравнително скоро. Остава да видим дали това ще се случи. 

0 от 500