fallback

Седан на Citroen C4 ще се продава и в Европа

На международния автомобилен салон в Шанхай, Citroen представя обновения седан C4.

Досегашната версия на модела е на пазара в Китай от 2006 г. Специално на пазара в най-многолюдната страна колата се нарича C-Quatre и има по-различно оформление на предната част. По-различен е и интериора, а оборудването е по-богато от това на хечбека. Стандартно има навигация и различни устройства включвани чрез Bluetooth. Новата версия е разработена съвместно от PSA Peugeot Citroen и китайската група Dongfeng. Колата ще се предлага с бензинов двигател с обем 1.6 литра в две версии – атмосферен и турбо с мощност съответно 120 и 150 к.с.Citroen C-Quatre ще се продава в Китай и с три дизелови двигатели с мощност 92, 110 и 140 к.с. Продажбата на модернизирания модел в Китай ще започне от юни. След премиера на версия за европейския пазар на автомобилния салон във Франкфурт, Citroen C4 седан ще се появи и в Европа.
Тагове:
fallback
  • #14
    y96 ( преди 15 години )
    А бе въшлив льо льо,по цял ден висищ пред компа като ***.Компакта (Е46) стана кола на организацията Джемини.Единствоно те я признават.Да ти обясня ли каква е тази организация,а?На гейовете,*** убит!
  • #13
    fifilota ( преди 15 години )
    Компакта не е по-гейска, понеже изглежда по-спортно и няма гейското излъчване на баничалката 1-ва серия. Аз не съм виждала първа серия да я кара мъж. Затова и BMW са пред фалит, заради 1-цата, която е най-големия провал в историята на компанията. А ти като си роден 1996 година и си вчерашен не пиши тук.
  • #12
    y96 ( преди 15 години )
    Този *** да спре да повтаря,че 1-а серия е за жени.Разбрахме го вече,не сме бавно развиващи като него.Дори ще го допълне,че Е46 Компакт е още по-гейска,за това и не се търсят.А това ситру е пълен ***!Ситроен ли е,бяга по-далече!
  • #11
    fifilota ( преди 15 години )
    ЧЕ то много коли от 98 имат по-добър интериор от много нови бе! Иначе интериорът по-скоро според мен нарочно е направен такъв изчистен - омръзнало им е на хората от кичозни хай-тек турбо селски табла разбираш ли? Това е в стил 70-те. Изчистено и функционално.
  • #10
    nationalidiot ( преди 15 години )
    Тази кола е пълна излагация...., пффф... много грозна, особено интериорът, толкова скучен не бях виждал. Това да не е кола от 98 год. Апък и тоя скоростомер къде са го сложили по средата, шофьорът как ще вижда ... Много са зле тея французи. Ама те са си виновни, че никой не им купува смешните коли, е има и лякои добри модели, но тоя ситроени са направо смешни.
  • #9
    fifilota ( преди 15 години )
    Е най-после някой да направи това което чакам от доста време - километраж без демоде стрелки! Браво!
  • #8
    IMC ( преди 15 години )
    Браво на франсетата и китайците, това ми харесва повече от hatch-a. Обаче и аз не разбирам защо километража е по средата супер странно е.
  • #7
    jasen ( преди 15 години )
    Доста по-хубав е от недоразумението 1 СЕРИЯ НА BMW.ХАХА! BMW 1 SERIES Е КОЛАТА НА ЖЕНИТЕ И ГЕЙОВЕТЕ! ТОВА Е УЖАСНО ГРОЗНО, ОСОБЕНО ОТЗАД. ОФ ТИЯ НЕ РАЗБРАХА ЛИ, ЧЕ ЕДИНИЦАТА Е АВТОМОБИЛ САМО ЗА ЖЕНИ И ГЕЙОВЕ?!? BMW, СТИГА СЕ ИЗЛАГАХТЕ, ВИЕ НЕ СТЕ НА НИВОТО НА ПЕЖО, РЕНО И КУП ДРУГИ, КОИТО ПРАВЯТ ГЕЙСКИ МАЛКИ КОЛИЧКИ ЗА МАЦЕТА ИЛИ ЗА МЕКИ КИТКИ.
  • #6
    ДД ( преди 15 години )
    Да е Нани скучен.., то тогава интериора на ГоУф е приспиващ... от скука ... А тоя пък над Нани да престане да се измъчва горкият и да яхва метлата (гореспоменатият модел на VW)
  • #5
    y96 ( преди 15 години )
    оле ле,тези нещастници няма ли да престанат да ни измъчват!
fallback
Последни