fallback

Седан на Citroen C4 ще се продава и в Европа

На международния автомобилен салон в Шанхай, Citroen представя обновения седан C4.

Досегашната версия на модела е на пазара в Китай от 2006 г. Специално на пазара в най-многолюдната страна колата се нарича C-Quatre и има по-различно оформление на предната част. По-различен е и интериора, а оборудването е по-богато от това на хечбека. Стандартно има навигация и различни устройства включвани чрез Bluetooth. Новата версия е разработена съвместно от PSA Peugeot Citroen и китайската група Dongfeng. Колата ще се предлага с бензинов двигател с обем 1.6 литра в две версии – атмосферен и турбо с мощност съответно 120 и 150 к.с.Citroen C-Quatre ще се продава в Китай и с три дизелови двигатели с мощност 92, 110 и 140 к.с. Продажбата на модернизирания модел в Китай ще започне от юни. След премиера на версия за европейския пазар на автомобилния салон във Франкфурт, Citroen C4 седан ще се появи и в Европа.
Тагове:
fallback
  • #24
    Габровец ( преди 15 години )
    Могат да му сложат и хидравлично окачване, та да стане истински Ситроен.Иначе Ц4 вози много зле. Особено задното окачване е по-зле от на немска каруца.
  • #23
    C4 ( преди 15 години )
    Брато, ако си се качвал на C4-ка поне на майтап, ще забележиш че скоростомера е точно пред погледа ти който гледа през пр.стъкло а не някъде под стъклото скрит зад волана.
  • #22
    Niko ( преди 15 години )
    Vqrno , 4e tablata na novite Citroen-i e dosta typo .. trqbva da si vyrtish glavata za da vidish s kolko karash
  • #21
    dCi - diesel Commonr ( преди 15 години )
    samo tabloto neme radva
  • #20
    MoTkO ( преди 15 години )
    dobre sa go napravili tova sedan4e prili4a na c5 podlojen da dieta :)ostava sega i da pysnat edno kombe c4 nqma da sgre6at ako go napravqt xaresva mi tyrbo motora s 150-te kon4eta
  • #19
    y96 ( преди 15 години )
    зад fifilota и всичите имена от които пише,стои някакъв отчаян ***,който е на ниво Лада 2105 втора ръка,но много бил харесвал някакъв световно неизвестен Компакт на BMW.Той повтаря като повреден грамофон някаква простотия за гей-мобил,коята никой не интересува.Може пък да се мисли за оригинален.Ако е така,значи е по-заблуден от него няма
  • #18
    Цеко-сифоня ( преди 15 години )
    Фифилото мЪ , я кажи ти шизофрения ли имаш та си едновремено в Щатите и в Ямбоооол ?! та знаеш какво става в Щатите и как ги връщали там BMW-тата...Не че BMW са били сила някога на американския пазар... там си тачат родние марки и някой наложени японски производители ;)
  • #17
    до fifilota ( преди 15 години )
    стига лъга бе,за теб гроздето е кисело.Само простотии от теб,ако мислиш,че не ти личи,че пишеш с няколко имена.Много тъпо парче си!
  • #16
    fifilota ( преди 15 години )
    1 SERIES хечбек (но не и купе и кабрио) докараха BMW до дълбока криза. В САЩ масово ги връщат за поправки!
  • #15
    fifilota ( преди 15 години )
    Не е вярно, *** 1 СЕРИЯ стана кола на организацията Джемини.Единствоно те я признават. Също така АУТОБИЛД и други от авто пресата нарекоха 1 SERIES "Das Gaymobil" и също "Най-лошото BMW на всички времена". вчерашно лапенце родено 96 година.
fallback
Последни