IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият тест на SLK на Нюрбургринг се провали

Mercedes SLK претърпя пълен провал при първата си поява за тестове на пистата Нюрбургринг.

Първият тест на SLK на Нюрбургринг се провали
Автомобилът направи дебют на култовата писта в понеделник, 06.04, но бързо трябваше да я напусне. Фотограф от изданието Auto Express е успял да заснеме инцидента, при който от  двигателя на автомобила започнал да излиза пушек. 


Това се е случило на участъка от пистата, наречен Brünnchen. Един от тестовите водачи е скочил да гаси двигателя с пожарогасител. Разбира се това не е извънредно произшествие. 


Често се случва тестови прототипи да запалят двигател, да прегреят или нещо друго да ги извади от строя. Именно за това са продължителните тестове на различни писти и в различни условия. 


Дебютът на Mercedes-Benz SLK e планиран за 2011. Колата ще има съвършено нов дизайн, като предницата вече няма да  носи белезите на болид от F1. Фаровете ще бъдат в стила на новите C и E-class. Покривът ще бъде твърд, сгъваем. 

Наборът от двигатели ще започва с четирицилиндров бензинов агрегат с мощност 180 к.с., докато на върха ще бъде версията на AMG, най-вероятно с компресорен двигател V6, който ще замени сегашния V8 с мощност 355 к.с. и ще бъде много по-ефективен без да губи от мощността си.
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    koko dinev ( преди 15 години )
    To na MB ni6to ne im e na red ve4e ,predi 7-8 godini bqha zdravi ,a pak sega na vseki 20km gledam otbili MB na avariinata lenta ,sramota
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    me ( преди 15 години )
    значи тоя фотограф, който е "успял" да направи снимките е обиколил колата за да я хване от най-добър рашнурс, първо през мантинелата, после и от другата страна се е завъртял да има кадър и с пожарогасителя, а забележете и тея хорица, които се разхождат около пистата - това е по-скоро провалена реклама отколкото секретен тест
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    qwerty ( преди 15 години )
    До S-500 ми не знам къде ги видя светлинните години в продажбите при положение ,че Мерцедес продаде голяма част от акциите си на Дубайски шейхове ,за да се спаси от фалит. Освен това паднаха и продажбите му в САЩ .. Въобще няма да споменавам стотиците хиляди бройки по пристанища и складове, същото се отнася и за Лексус . В момента от Тойота кувуват десетки хиляди декари земя ,за да складират непродадени стотици хиляди автомобили. Докато Ауди има увеличение на продажбите с 3% което в криза е добр
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    s500 ( преди 15 години )
    това е новина за мерцедес и е редно да се обсъжда конкретния модел. ауди *** да си търси новини за ауди. мерцедес и лексус за светлини години преди ауди пръчките.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    И ПАК ЩЕ БЪДЕ НАЙ- ПРОДАВАНИЯ АВТОМОБИЛ В КЛАСА СИ . ХИЛЯДИ БРОЙКИ ПРЕД ЛЕКСУС ИЗМИСЛЯЦИТЕ.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 15 години )
    http://***.bligblog.com/media/03-14-07/rs6avant.jpg
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    A8 4.2 TDI ( преди 15 години )
    първото изречение ме изпълва отвсякъде: Mercedes SLK претърпя пълен провал при първата си поява за тестове на пистата Нюрбургринг.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Kiro Manivelata ( преди 15 години )
    Zashto da se talkuva kato proval? Tova e bilo test za deistviya pri avariini situatsii i tolkoz.