IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият тест на SLK на Нюрбургринг се провали

Mercedes SLK претърпя пълен провал при първата си поява за тестове на пистата Нюрбургринг.

Първият тест на SLK на Нюрбургринг се провали
Автомобилът направи дебют на култовата писта в понеделник, 06.04, но бързо трябваше да я напусне. Фотограф от изданието Auto Express е успял да заснеме инцидента, при който от  двигателя на автомобила започнал да излиза пушек. 


Това се е случило на участъка от пистата, наречен Brünnchen. Един от тестовите водачи е скочил да гаси двигателя с пожарогасител. Разбира се това не е извънредно произшествие. 


Често се случва тестови прототипи да запалят двигател, да прегреят или нещо друго да ги извади от строя. Именно за това са продължителните тестове на различни писти и в различни условия. 


Дебютът на Mercedes-Benz SLK e планиран за 2011. Колата ще има съвършено нов дизайн, като предницата вече няма да  носи белезите на болид от F1. Фаровете ще бъдат в стила на новите C и E-class. Покривът ще бъде твърд, сгъваем. 

Наборът от двигатели ще започва с четирицилиндров бензинов агрегат с мощност 180 к.с., докато на върха ще бъде версията на AMG, най-вероятно с компресорен двигател V6, който ще замени сегашния V8 с мощност 355 к.с. и ще бъде много по-ефективен без да губи от мощността си.
0 от 500
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    INSANE ( преди 15 години )
    e class страшен се!!!СИГУРНО си купил 10 процента от АКЦИИТЕ НА DAIMLER и нещо почваш да НИ СЕ КАРАШ ,А!??Най- добри на кое са!???На цени???
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    e class ( преди 15 години )
    Ей,*** *** като изкарате пари за мерцедес го одумвайте до тогава си карайте промоцианалните нискокачествени азиатски сенокосачки и гледайте отстрани страната на чудесата и се прекланяйте пред най-добрите!
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    best of the best ( преди 15 години )
    Вместо да ръсите глупости,се запитайте защо през 2002,когато Hyundai бяха тук да оглеждат терени за същите тези заводи,избягаха на първата седмица и казаха,че няма да стъпят в България?Защото правителството тогава директно си поискало комисионна.Първо погледнете ние какви европейци сме,а после ставайте съпричастни на някакви измислени каузи!
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    best of the best ( преди 15 години )
    По тази логика корейците направиха два големи завода в Чехия и Словакия,и да не би да работят извънземни там,а не "европейци"?И тези 4.5 млрд. евро инвестиции не влязаха ли пак в Европа?Така,че не ми развявайте знамето "Ние сме европейци",а гледайте реално.
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    qwerty ( преди 15 години )
    Нали се сещаш ,че от данъка на Германеца влизат парите за България? Само до 2013г. Европа ни отпуска 13 милярда - това са пари най-вече от данъците на Германия и Англия -двете най-силни икономики в Европа след тях е Франция. Ако купуваш от марки извън Евро-зоната храниш други. А Евро-парите хранят и България.Е стига да ни управляват свестни министри,които да не крадът и да не дразнят Европа ,за да не ни спре пак парите.
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    pepo ( преди 15 години )
    вече няма европа,азия,сащ...глобализъм му се вика и пазарна икономика-който прави добри коли,той просперира.Ако германците правят още добри коли-ОК,ама вече не правят,пък и защо да плащам чупено БМВ на цена 1,5 пъти по висока от аналози,за да подържам стандарта на германеца ли?
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    qwerty ( преди 15 години )
    Не е ли странно да плюеш Германското? Първо ,че е признато за най-доброто в света и второ ,че е Европейско , тоест и ние печелим от това. Все пак като отидеш в САЩ и те питат от къде си ? Веднага отговаряме Europe !! И Американеца кима утвърдително с глава .. Ооо Еurope super. the Best cars== very nice... Така ,че нека поне да сме горди Европейци.
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    insane ( преди 15 години )
    Германските чикий продължават с тъпните си -Дефект до дефект !!!Германска е!!! КАЧВАШ СЕ И КАРАШ:)))))))))В най скоро време и корейците ща правят повече и по качествени автомобили от тия Хитлеристи
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    555 ( преди 15 години )
    Нищо,сега като ги купиха арабите ще ги "оправят",сещай се къде.,... хи,хи,хи..:)))
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Ша ти *** майката ЕС 500 . ***