IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche модернизира и 911 Turbo

Porsche вече представи модернизираните версии на 911 Carrera, Carrera S, Targa и GT3.

Porsche модернизира и 911 Turbo
Сега във фирмата подготвят обновена версия и на 911 Turbo Coupe и Кабриолет (от серия 997). В интернет се появиха снимки на преминалия през фейслифт автомобил.

Новият  997 Turbo ще бъде разпознаван лесно по новите LED светлини отзад, по-дебелите накрайници на ауспуха и новите лети джанти. Като цяло обаче промените във външния вид са по-скоро козметични, но за сметка на това промените в техническата част при обновения 997 са значителни.

Както и останалите модернизирани модели от серия 997, най-силният вариант на 911 Turbo с шестцилиндров двигател ще има нова система за директно впръскване на горивото, която ще повиши максималната мощност от 480 на 500 к.с. В същото време ще бъдат намалени вредните емисии с почти 15%.

Вероятно ще бъде модернизирана и скоростната кутия със седем предавки PDK на Porsche, което ще позволи да се намалят още две десети от времето за ускоряване на колата от място до 100 км/час.
От Porsche съобщиха, че модернизираните версии на  911 Turbo Coupe е Кабриолет ще бъдат на пазара през втората половина на тази година.   
0 от 500
  • #5
    31 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Няма никакъв смисъл да променят дизайна - това е абсолютна класика и дизайна си е емблематичен за Порше. А, нима панамерата може да се похвали с това? Или пък Cayenne? Виж 911 и Cayman са си 100 процентови поршета.
  • #4
    31 rate up comment 0 rate down comment
    Joreto ( преди 15 години )
    На мен дизайна ми харесва,прав е колегата че като кажеш Порше и веднага ти идва на ум този дизайн с който са легендарно известни.Но не ми харесва новото Порше Панамера.Задната му част е особено грозна за съжаление.
  • #3
    31 rate up comment 0 rate down comment
    Me ( преди 15 години )
    Смяташ ли, че те не са мислили за такъв вариант? Просто е ненужно всеки човек в света, когато се каже Порше се сеща за точно този дизайн и това отличава марката. А и не съм чул някой да не ги харесва или да са им паднали продажбите. Защо да рискуват с изцяло нов дизайн, който може да не се хареса и да провалят бизнеса?
  • #2
    31 rate up comment 0 rate down comment
    war ( преди 15 години )
    smqtai kolko sa ograni4eni v akula tez dizaineri ..... pone malko vunshniq vid da smenqt ... ili malko da q izdaljat ... te i tva ne praqt ... samo slagat novi stopove i tva e
  • #1
    31 rate up comment 0 rate down comment
    delgogo ( преди 15 години )
    Добре изглежда, но не виждам съществени разлики с предишния и по предишния модел. Тези хора правят феислифт по 10 години без да сменят модела. Омръзна ми да виждам едни и също поршета, искам нов модел :)