IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неофициални снимки на Cadillac CTS купе

Напоследък различни американски автомобилни издания публикуват шпионски снимки на новото купе на Cadillac CTS по време на тестове.

Неофициални снимки на Cadillac CTS купе
Личи, че автомобилът много прилича на представената през миналата година в Детройт концепция на CTS Coupe. Според предварителната информация този автомобил няма да има дръжки на вратите, а те ще се отварят със специална система задействана при допир (touchpad access system).

Силно вдигнатата задна част на колата затруднява видимостта на водача към пространството зад автомобила, затова той ще бъде с камера която го показва. Предната решетка е в стила на новите модели на Cadillac. Предната част на серийната версия е леко променена в сравнение с тази на концепцията, за да бъде в стила на седана CTS.
Базисния модел на новото купе ще има двигател V6 с обем 3.6 литра и мощност 300 к.с. Първоначално серийната версия на купето CTS трябваше да бъде показана миналия ноември в Лос Анджелис, но икономическата криза забави премиерата.

Производството на Cadillac CTS Coupe e планирано за началото на 2010, през същата година колата ще се появи на пазара в САЩ.
0 от 500