IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet ще пусне в Европа новия Cruze с ниска цена

Новият Chevrolet Cruze ще се появи на пазара в Европа с цена значително по-ниска от тази на един от главните си съперници Ford Focus.

Chevrolet ще пусне в Европа новия Cruze с ниска цена
Според обявените от Chevrolet цени, Chevrolet Cruze ще има начална цена на Стария континент от около 12 500 евро. 


Тази цена е за базисния модел с бензинов двигател с обем 1.6 литра и мощност 111 к.с. Най-богато оборудвания модел с двигател 2.0 VCDi LT с мощност 148 к.с. ще има цена от около 17 000 евро. От фирмата очакват версия 1.6 LS да бъде най-продавана, като при нея цената е около 14 000 евро, като това е цена по-ниска от тази на еквивалентен Ford Focus с около 4 000 евро. 


Както е известно седанът Chevrolet Cruze ще се предлага на пазарите в Европа с 4 двигателя. Както казахме базисният ще бъде 1.6 литра с мощност 111 к.с., следва 1.8 литра с мощност 139 к.с. и два турбодизелови агрегати с обем 2.0 литра и мощност 123 или 148 к.с. 


Този нов модел е ключов за бъдещето на General Motors в Европа. Той е първият модел на групата използващ платформата на бъдещето поколение на Astra. Продажбите на  Chevrolet Cruze в Европа ще започнат през лятото.
0 от 500