IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford F-150 Harley-Davidson 2010

Двете компании разкриха четиринайстото поколение на Ford F-150 Harley-Davidson.

Ford F-150 Harley-Davidson 2010
Пикапът е обозначен като модел 2010 и съчетава комфорта, лукса и традициите на предшествениците си.



Оборудван е с 22-инчови ковани колела, нископрофилни гуми, спортна ауспухова система, нов уникален интериор, специална боя и хромирани емблеми с логото на Harley-Davidson.



Новите два цвята, с които ще се предлага моделът са "Lava" и "Tuxedo Black". Цветовото решение на кабината е в перфектен унисон с вътрешността на пикапа, където висококачествената естествена кожа, обозначена с логото на Harley-Davidson е съшита от същите два цвята.



Под внушителният капак и респектиращата хромирана радиаторна решетка е поставен 5.4 литров V8 агрегат. Той предава мощността от 320 конски сили към колелата, чрез 6-степенна автоматична трансмисия. Моделът ще се предлага със задвижване 4х2 или 4х4, а максималната скорост с която може да се движи е около 190 км/ч.

Цената на Ford F-150 Harley-Davidson все още не е известна, но продажбите на модела стартират през лятото на тази година.


Oще снимки
0 от 500