IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Реална алтернатива на ангела-хранител

Така Mercedes-Benz определят новият брониран E-Class

Реална алтернатива на ангела-хранител
Автомобилът носи името E-Guard и предлага специална защита, отговаряща и на строгите изисквания за клас на устойчивост VR 4.

За да не се набива на очи, новата E-Class оборудвана с високозащитния пакет Е-Guard, изглежда почти идентично с базовия модел, но разполага с поликарбонатни стъкла, които издържат на атаки с пистолет Magnum 44-ти калибър и специални защитните панели, които могат да устоят на ръчна граната DM51.

За още по-голяма сигурност, от немската компания са предвидили и интерком, с който пътуващите в Mercedes-Benz Е-Guard могат да комуникират с външният свят, без да се налага да отварят прозорците или вратите на автомобила.

За да се справи с увеличеното си тегло, Е-Guard е оборудван със специално въздушно Level II AIRMATIC окачване. Още по-голяма сигурност дават и 17-цоловите колела, обути с гуми "MOE", които могат да се карат спукани в продължение на 50 км. със скорост до 80 км/ч.Защитният пакет Е-Guard ще бъде предлаган за моделите E 500, E 350 и E 350 CDI BlueEFFICIENCY от началото на април месец. Цената на пакета започва от около 88 000 лева.
0 от 500