IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari ще представи нова версия на 599 GTB Fiorano в Женева

През март в Женева Ferrari ще представи нова модификация на суперавтомобила 599 GTB Fiorano, която ще получи обозначение HGTE.

Ferrari ще представи нова версия на 599 GTB Fiorano в Женева
Според сайтът Allcarzone, новата версия ще се отличава от стандартното Ferrari 599 GTB Fiorano с нова радиаторна решетка, изпълнена в стила на 430 Scuderia, ще има 20 цолови джанти с нов дизайн, нови ще бъдат и накрайниците на ауспуха. 


Промени ще има и в интериора, където седалките ще са различни и ще има много допълнения от карбон. Промени ще има в окачването, където колата ще получи нови пружини. Ще бъде преработена и цялата изпускателна система, която ще е с нова настройка на звука. 

Новият Ferrari 599 HGTE ще бъде с променена настройка на електронния блок за управление (ECU), като неговата работа ще може да се променя в различни режими, чрез превключвател Manettino разположен на волана. Чрез него ще може да се избира режим на работа на окачването, на двигателя, на скоростната кутия и на системата за контрол на стабилността. 


Автомобилът ще бъде с двигател V12 с обем 6.0 литра и мощност 620 к.с., същият който се монтира и на Ferrari 599 GTB Fiorano.
0 от 500