IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на комби версията на Е-Клас

Комби версията на Mercedes-Benz E-Class с кодово обозначение W212 ще има премиера на автомобилния салон във Франкфурт тази година.

Шпионски снимки на комби версията на Е-Клас
За пореден път тези дни се появяват шпионски снимки от тестове на новото поколение на комбито от Е-Клас. Вижда се, че бъдещата E‑Class ще вземе от S‑Class изпъкналите арки над колелата, изпъкналата линия преминаваща през дължината на каросерията под равнището на дръжките на вратите. 


Броните са доста по-масивни от досегашните. Решетката на радиатора е доста широка, отворите за въздух имат по-различна форма. Като цяло W212 има по-спортен вид от досегашното комби. 

Автомобилът ще бъде богато оборудван, като ударението ще бъде в системите асистиращи на водача. Ще видим системата предупреждаваща за непреднамерено напускане на лентата на движение, монитор следящ за движението на очите на водача (срещу заспиване), система идентифицираща пътните знаци, сензори определящи състоянието на пътя, система за контрол на стабилността отчитаща и силата на страничния вятър, система следяща за износването на гумите и др. 

Двигателите ще бъдат обичайните V6 и V8 плюс атмосферния V8 с обем 6.3 литра и мощност над 500 к.с, който ще видим при E63 AMG, който ще има и комби версия.
0 от 500