IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на Renault Megane Sport Tourer

Следващият модел в семейството на Renault Megane ще бъде версия комби.

Шпионски снимки на Renault Megane Sport Tourer
В интернет се появиха първите шпионски снимки на бъдещото комби на Megane, което ще се нарича Renault Megane Sport Tourer. 


Автомобилът ще бъде на пазара още през тази година, а официалната му премиера ще бъде през март на автомобилния салон в Женева. Новият Sport Tourer ще бъде третия член от семейство Renault Megane, след хечбекът с пет врати и купето с три врати. 

Renault Megane Sport Tourer ще бъде показан в Женева заедно с „горещия” Renaultsport Megane, който ще замести днешния R26

Шпионските спимки показват малко от бъдещия модел поради тежката маскировка. Все пак се знае, че новият Renault Megane Sport Tourer е идентичен на хечбека в предната си част до колонка В. Личи и по-елегантна линия на покрива при новия модел в сравнение с досегашния. 


Като цяло бъдещият комби модел на Megane ще прави впечатление по-скоро на самостоятелен модел, отколкото на производна от хечбека. 

В Женева Renault ще покаже още два модела производни от Megane – новите поколения на Scenic и Grand Scenic, които както и досега ще бъдат съответно с пет и със седем места. Продажбите на новия Scenic ще започнат в Европа в началото на лятото, докато комби версията Sport Tourer ще се появи в края на лятото и през есента.
0 от 500