IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Догодина ще видим новото поколение на Hyundai Sonata

Очаква се новото поколение на Hyundai Sonata да се появи в продажба (първоначално в Южна Корея), през третото тримесечие на следващата година.

Догодина ще видим новото поколение на Hyundai Sonata
Според източници от корейската фирма, новото поколение н Sonata ще има много малко общо със сегашния модел. Нови ще бъдат не само дизайна, двигателите и основните части, а и всеки най-малък детайл. 


Новата Sonata е обозначена във фирмата с кодовото име YF. Стилът на седана ще бъде близък до този на ставащите все по-модерни и популярни „купета с четири врати”. 

Двигателите (и дизелови и бензинови) ще станат по-мощни, но в същото време и по-икономични. Новото поколение на Sonata ще получи и хибридна версия, съчетаваща бензинов двигател с електродвигател. 


Компютърните образи на бъдещия Hyundai Sonata показват доста добре какво можем да очакваме от автомобила. Макар и все още неофициални, те са създадени на базата на шпионски снимки на новата Sonata и на идеята, че тя ще носи част от стилистиката на седана Genesis.
0 от 500