IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini представи състезателния Gallardo Super Trofeo

Lamborghini тества новият състезателен Gallardo Super Trofeo на пистата Vallelugna близо до Рим.

Lamborghini представи състезателния Gallardo Super Trofeo
Тази изключителна версия на Gallardo ще участва в сериите на Lamborghini наречени Blancpain Super Trofeo. Те ще започнат на пистата Силвърстоун на 9 май следващата година. 


Автомобилът е създаден на базата на Lamborghini Gallardo LP 560-4. Новият Super Trofeo има повишена до 570 к.с. мощност и използва трансмисията e-gear. Окачването е преработено основно за да се подобри поведението на пистата. Гумите ще бъдат от Pirelli, спирачната система е подобрена, системата ABS е доработена за състезателна писта. 


Аеродинамиката е подобрена чрез настройващо се задно крило от карбон и фибростъкло. Интериорът е променен значително в сравнение със стандартния при Gallardo, като е изцяло състезателен и лишен от всякакъв лукс. 

Новите серии на Lamborghini са предназначени както за професионални състезатели, така и за аматьори, като смяната на гумите по време на състезанието е забранена, за да се задържат разходите относително по-ниски. 

 
0 от 500