IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Появиха се шпионски снимки от кабриото на Fiat 500

Появиха се първите шпионски снимки на кабриолета на Fiat 500.

Появиха се шпионски снимки от кабриото на Fiat 500
Автомобилът преминава през тестове, като маскировката му не е от най-прецизните. Това дава възможност да се съди за бъдещия кабриолет на Fiat 500. 


Ясно е, че подвижният покрив ще бъде от платнена материя и няма да се отиде към модерните напоследък, но доста скъпи и изискващи повече място, твърди сгъваеми покриви. Освен това мекият покрив е по-лек, а значи и теглото на открития Fiat 500 ще бъде по-ниско. Това пък спестява гориво и вредни емисии. 


От Fiat обещават голямо разнообразие от цветове за мекия покрив, които могат да бъдат различни от цвета на каросерията. Другото интересно е, че при кабриолета от Fiat са се отказали от задните две седалки. Освен това кабината е обезшумена допълнително и с нови материали, за да се намали шумът от двигателя и аеродинамичния шум. 


В кабрио версията на Fiat 500 няма промени в механиката в сравнение със стандартния модел. Колата ще се предлага със същите двигатели като хечбека. Можем да очакваме бензиновия 1.2 с мощност 69 к.с. и 1.4 с мощност 100 к.с, както и дизеловия Multijet с обем 1.3 литра и мощност 75 к.с.
0 от 500