IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови шпионски снимки на BMW PAS

Най-новите шпионски снимки показват, че BMW продължава да разработва доста ускорено своя Progressive Activity Sedan (PAS).

Нови шпионски снимки на BMW PAS
Това ще бъде автомобил произвеждан на същата платформа на която ще се прави и новата Серия-5, която трябва да видим през следващата година. 


BMW PAS ще бъде първият модел тип MPV на Баварската фирма. В Мюнхен са отчели, че губят потенциални клиенти, които заменят своята Серия-3 с по-обемни автомобили от типа на Ford S-Max след като имат семейство и деца. 

Президентът на BMW Норберт Райтхофер (Norbert Reithofer) обещава PAS да бъде лидер в своя клас по отношение на обем в кабината и място за багажа. 


Дизайнерите на BMW PAS предвиждаха и версия с трети ред седалки, но сега разбираме, че тя е отпаднала. Вместо това PAS ще бъде предлаган в две версии, едната в стила на X6 с четири индивидуални седалки тип кресло, а другата по-конвенционална със задна седалка тип пейка с три места. 

Седалките при PAS са разположени доста високо, със 60 мм по-високо от тези на Серия-5. Това ще даде чувството изпитвано от пътуващите в SUV модел. 


Освен комфорта на вътрешното пространство, от BMW искат да запазят и при този модел динамиката и удоволствието от управлението му. Двигателите при PAS ще бъдат същите, които ще видим и при новата Серия-5. Очаква се най-популярни да бъдат дизеловите, като сред тях ще бъде и трилитровия агрегат с шест цилиндъра. 

Прогнозите са цената на PAS да започва от около 39 000 евро. Макар сега този модел да е наричан PAS, това няма да бъде името на серийната версия. Тя най-вероятно ще бъде обозначена като V5, като V ще бъде обозначението за новия клас MPV при BMW.
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Коста ( преди 15 години )
    Колега, как разбра че е грозотия?Не виждаш ли, че колата е "маскирана", за да остане тайна дизайна до официалното и представяне?
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 15 години )
    Поредната грозотия...,какво стана с тая фирма ...,само М 3-та е красива!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Между другото се вижда голямо противоречие на идеята и реализацията. Първо ти се обяснява ,че БМВ правят този модел защото губели семейни клиенти ,които с децата си не може ли да се събират в тройката. Обаче отпаднал варианта с 7 места а на негово място идва вариант с 4 места !!! И накрая чак добавят ,че може и да е пейка за 3 места. Но това е по-зле дори от тройката ,която стандартно си е с 5 места!!! А и за какво да си копуваш такъв кошник при положение ,че и пета-серия ще ти свърши същата работа. Явно от БМВ или имат раздвоение на личноста или са си смукали от пръстите оправдания за да изкарат този модел.. При всички положения обаче доводите са комични.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    BMW Lover`s ( преди 15 години )
    No.1 tolkova si prost , che na chovek mu e zhal da te obidi!
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Грозофила, прилича на Ксара!!!