IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Toyota показа обновения Aygo

След като бяха показани модернизираните версии на мини автомобилите Citroen C1 и Peugeot 107, днес и Toyota представи обновения Аygo.

И Toyota показа обновения Aygo
Както е известно и трите автомобила са дело на един проект, произвеждат се в чешкия глад Колин и по същество се различават незначително и само във външния си вид. 


Световната премиера на Toyota Aygo след фейклифт ще бъде в началото на декември на автомобилния салон в Болоня. Промените и при Aygo, както при С1 и при 107, засягат главно външния вид. По-различна предна броня с нови и по-големи отвори за въздух, нови задни светлини, с това промените сякаш се изчерпват. 


В техническата част няма нови неща и при Aygo, като колата ще бъде отново предлагана с еднолитров бензинов двигател с мощност 68 к.с. На европейските пазари обновената Toyota Aygo ще се появи в началото на следващата година, последна от „тризнаците от Колин”.
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    За тризнаците PEUGEOT 107 / CITROEN C1 / TOYOTA AYGO и аз съм чувал за проблеми със въздушните възглавници, както и за доста обръщания по таван.Карах Айго временно и ми беше доста тясна, а не съм висок - 1.83 съм.Багажникът ако може да се нарече така има доста нестандартен капак - отваря се само стъклото, обаче често се разваля а и на Айгото също едвам се затваряше - при дъжд имаше и вода в багажника, а колата беше само на 1 година.Ако имате възможност се насочете към по-голям автомобил.
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    killer ( преди 15 години )
    карал ли си такава "каручка" бе ***? Мъника е супер!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    az79 ( преди 15 години )
    toyota y dizain---ni6to ob6to---moje da sa zdravi ama dizain----0
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    thebrainless ( преди 15 години )
    Най-добрия дизайн от трите модела е на Тойота, много красив мъник
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    И Пежо и Ситроен си обновиха каручките. Сега и Тойота. Тва Тойота ли е???