IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW промотира своя Hydrogen 7 чрез известни и влиятелни личности от целия свят

Сред късметлиите е и двукратната носителка на Оскар за най-добра актриса Хилари Суонк.

BMW промотира своя Hydrogen 7 чрез известни и влиятелни личности от целия свят
Тя вече шофира BMW Hydrogen 7, първият автомобил в луксозния клас, задвижван с водород.
С първите километри, изминати от нея, общото разстояние пропътувано с този уникален автомобил надхвърли 3.5 млн. км.



Резултатът е постигнат  благодарение на употребата на BMW Hydrogen 7 от известни и влиятелни личности от целия свят, подкрепящи усилията на BMW за намаляване на вредните емисии. Освен Хилари Суонк BMW Hydrogen 7 е предпочитан, като най-ефективен и екологичен автомобил още от Михаел Глос(Федерален министър на икономиката и технологията на Германия), Ханс-Герт Пьотеринг(президент на Европейския парламент), както и от Брад Пит, Анджелина Джоли, Уил Фарел, Джей Лено, Едуард Нортън, Камерън Диаз, Мелиса Етридж и др.



При получаване на ключа за новата си лимузина Хилари Суонк заяви: „За мен е чест да шофирам автомобил от бъдещето. Той е плод на солидни и отговорни проучвания. Надявам се с примера си да вдъхновим хората да бъдат по-отворени към алтернативни енергийни технологии, които щадят околната среда.”
Като пионер в тази област BMW Group, полага последователни усилия в разработването и усъвършенстване на водородна технология.

Според германския производител в дългосрочен план се очаква водородът да замени петрола като гориво. До края на годината предстои още автомобили BMW Hydrogen 7 ще бъдат предоставени на популярни и влиятелни личности от политиката, шоубизнеса и икономиката.
0 от 500