IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разкриха производствените планове на Audi за идните 3 години

Днес в холандската версия на изданието Autoweek, бяха показани компютърни скици на бъдещите модели на Audi.

Разкриха производствените планове на Audi за идните 3 години
Става въпрос за нови модели на немската фирма, които ще се появят на пазара през следващата 2009 г, а също и през 2010 и 2011 г. 

В бъдещото производство на Audi са включени кабриолетът А5, който ще видим през следващата година, неговият близнак hatchback-coupe с пет врати, наречен A5 Sportback, както и голямото луксозно купе с четири врати А7, което трябва да се появи на пазара през 2011 г. Този автомобил е базиран на платформата на A6 и ще бъде пряк конкурент на Mercedes CLS. Сред скиците е и новото поколение на луксозния седан А8, което ще видим през 2010 г.  








0 от 500
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Zlatko ( преди 15 години )
    Alfonso,mamin zlaten kerliveco.Kvo obijda6 we nakydyren karucar.Trai si tam s prostite izkazvaniq.Poslednoto Audi naistina e hubavo.No li4no za men(moe mnenie za *** kato alfons4o) ne me vpe4atlqvat kato dizain.Izglejdat mi mnogo prosti i obiknovenni na vyn6en vid.R8 e kolata koqto do sega proizlezla ot tqh izglejda po vnu6itelno.A pyk A4 koeto uj bilo "zlobno" i "huligantsko" na vyn6en vid,kato mu slojat LED svetlinite i ako go boqdisat v rozova si e tipi4na jenska koli4ka.Mnogo pov4e mi haresvat modelite na BMW i MB(s izklu4enie na E class) kato viziq.No vse pak vseki 4ovek si ima mnenie i vijdane za ne6tata,kakto i vkus kym kolite.Za nqkoi ne6to e grozno,za drgi krasivo.Za tova ima i golqmo raznoobrazie. :)
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    ей WickedSixD ти си мега *** ,който нищо не разбира от коли и всеки път изцепва тъпотии ,които дори момиче не би изцепило!!! Ето ти малко факти за Ауди когато още БМВ не са произвеждали модели и класовете си БМВ ги взаимства от Ауди и Мерцедес.през 60-те години когато БМВ изобщо не са произвеждали коли Ауди са лидери в продажбите модела Ауди 100 С1 надхвърля 800 000 бройки. Втората генерация Ауди 100. Произведени са 950 000 автомобила. За първи път в света е използван петцилиндров двигател с вътрешно горене. Когато втората генерация на модела Ауди 100 продава близо милион бройки БМВ за първи път пуска модела 5-та серия това е и единствения им модел по-късно пускат и трета серия.от 1982г-1988г. Третата генерация на Ауди 100 Притежава най-ниския коефициент на челно съпротивление (cW = 0,30) за времето си. През 1983г. Ауди 200 quattro е най-бързата лимузина в серийно производство на света - макс. скорост 230 км/ч. През 1988г.Ауди V8 Първият автомобил от горен клас в света с задвижване 4х4. Ауди А8 от 1994г. е Първият автомобил от горен клас с напълно алуминиево купе. а през 1080г. Спортно купе на базата на Ауди 80 Тип 81/85. Първият сериен автомобл с постоянно задвижване 4х4. Ауди А е първия сериен автомобил на Ауди 1909г. Ауди В от 1911 г. Печели всички ралита в Алпита през 1911г. Когато БМВ още не са и мечтали да произвеждат някога коли. Ауди С печели ралитата от 1912 до 1914г. Ауди серия Е Със своите 50 к.с. този модел е най-мощният сериен автомобил в периода до Първата световна война .слиза от производство през 1924г. Ауди К е Първият модел след Първата световна война е и първият немски автомобил с ляв волан. През 1933г. Ауди Front е Първият европейски автомобил от повишен среден клас с предно предаване. Двигателят е шестцилиндров... и т.н и т.н няма да ми стигне време и място да обяснявам на простия БМВ-фен къде е Ауди в историята и къде е БМВ. и кой от кого крал.
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 15 години )
    Xxaxax ei *** pak li se poqvi weee,glupak
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Cerber ( преди 15 години )
    WickedSixD, имам чувството,че ако на едно *** му сложат емблемата на БМВ,веднага ще го изядеш!По- *** изказвания от твоите няма,няма и да има
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    WickedSixD тъпата картуна отново пак се е нашмъркал и е изгубил представа между реалност и фантазия... Путьооо Никога БМВ не са вадили хубав дизайн. Щото ако можеха да измислят нещо хубаво щяха да го направят. А те само крадът от другите. Това е една от най-измислените марки. За разлика от Ауди и Мерцедес които правят коли от столетие то БМВ едва от 30 години продават коли. и Естествено ,че всичко по колите им е крадено от Марките ,които са измислили почти всичко в една кола. Естествено ,че БМВ ще изкраде всичко от тях. Една марка ,която е направила първия си сериен модел 5-та серия преди 30 години а след това и трета серия не ми го хвали.
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Фолкенщайн Авди Калъп отново вървят по стъпките на БМВ,тези скици са досущ като BMW Concept CS. Само че пак са 2ри ((( *** от долу-тихо че ме нервите
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Спора ви е меко казано смешен. Конкретно по статията действително в следващата и по-следващата година Ауди ще си подмени основно моделите в различните класове. И като гледам дизайните то те са впечатляващи. Но Ауди отдавна е впечатлило хората по света. Проблема на БМВ е ,че мъчейки се да намалят производствените разходи правят едни и същи табла и централни конзоли във всичките си модели и от там идва и тъпотията седнал ли си в Тройка все едно си седнал във 7-ца. Тъпо е но все пак печалбите са водещата сила в една компания. Единственото нещо ,което ме дразни обаче е ,че и външно взеха да правят еднакви новите и старите модели. Вече се предлага в mobile.bg. новия модел на седма серия на БМВ. И по-лошото е ,че изглежда като фейстлифт на Фейстлифта на старата седмица!!! И отвътре и отвън!! Изумен съм а толкова го криха с лепенки и маскировки.. А накрая какво са крили и те не знаят, автомобила си е 99% същия само стоповете отзад са различни. Даже са много по грозни от старите стопове. Защото единственото хубаво нещо в старата седма серия бе внушителната задница със разтеглените стопове.
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    pa4ito ( преди 15 години )
    Добре че Валтер де Силва отиде при тях та да пооправят дизайна и да заприлича на нещо
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    p4mps ( преди 15 години )
    Alfonso , ако за теб х6 е най-добрия модел на БМВ през последните 2 3 години , значи ти проспал последните мин. 5 години. Х6 е мойе би най-грозния автомобил за 2008г. Кола която не успява да впечатли нито с комфорт нито с пространство нито с функционалност .. Купе на лек автомобил с база на джип. Резултата Х6 мога да ти кажа ,че поне 2 пъти в седмицата имам на разполойение Х6 и той притежава най-скучния и еднообразен беден на избор салон.. Друг е въпроса , че от 3 до 7-*** серия вс. БМВ-та са с абсолютно сходни табла и интериор.. =)
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    greider ( преди 15 години )
    bmw и дизайна са оксиморони !С дизайн се занимават фирми като pininfarina zagato bertone и други и това може да се види във всяка по-скъпа италианска кола . Иначе по-принцип изобщо не харесвам външния вид на audi .последната скица определено кефи !