IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още подробности за Seat Exeo

Все още има няколко месеца до премиерата на европейските пазари на новия Seat Exeo.

Още подробности за Seat Exeo
От испанската фирма не дават много подробни данни за новия си модел, но все пак днес публикуваха няколко нови снимки на колата в черно и някои детайли за нея. 


Според данни от Seat, на повечето европейски пазари Exeo ще се продава със система за cruise control, контрол на аудиосистемата от волана, двустранен климатроник, USB връзка и лети джанти още в стандартната версия. 

Според думите на мениджъра от Seat UK Джеймс Бъкел (James Buckell), „ Ние от Seat искаме да представим лидер в този клас, както в областта на цената, така и в областта на оборудването. Като предлагаме луксозно оборудване като двустранен климатроник и USB връзка за всички версии на колата, ние подчертаваме нашата решимост да направим от новия седан лидер в своя клас”, казва Бъкел. 


Seat Exeo е седан от среден клас, който ще се продава в Европа от пролетта на идната година. Колата ще се предлага и с много двигатели, като можем да споменем сред тях бензиновите с обем 1.6 литра и мощност 102 к.с. и 2.0 TFSI с мощност 200 к.с., както и турбодизеловите агрегати с мощност от 120 до 170 к.с. 

0 от 500